Svaku Vašu porudžbinu pakujemo u neutralni paket, tako da samo Vi znate šta je u njemu. Paket možete dobiti u roku od 1-3 dana.

Kurir donosi na mesto koje god vama odgovara.

Sve proizvode na teritoriji Srbije dostavljamo brzom poštom u roku 12-48h od primanja porudžbine.

DISKRECIJA POTPUNO ZAGARANTOVANA!
Kamagra Gel- Za potenciju

Kamagra gel (Oral jelly)

1499RSD – 1 kutija (7 kesica)

2899RSD – 2 Kutije (14 kesica)

Poručite pozivom ili SMS-om, Whatsapp-om na broj:

+381 665125459

Kamagra gel ili Kamagra oral jelly je odličan preparat za potenciju koji je popularan za upotrebu jer dejstvo počinje veoma brzo nakon uzimanja, svega 20-ak minuta. Najbolji efekat preparata se postiže sat vremena nakon uzimanja. Takođe, seksualna stimulacija je neophodna za početak dejstva leka, što znači ako nema seksualne stimulacije nema ni efekta leka.

Kamagra gel upotreba (kako se koristi)

Vrlo jednostavno, kesicu sa gelom koji je prijatnog ukusa direktno iscediti u usta i popiti pola čaše vode ili razmutiti u vodi i popiti. Za najbolji efekat Kamagra gela ne konzumirati alkohol. Jedna doza dnevno se koristi i ne sme se prekoračiti doziranje.(moguće prepoloviti dozu kesice ukoliko nema potrebe za celom dozom – ostatak baciti) Kesice su vrlo praktične jer ih uvek možete nositi sa sobom i po potrebi iskoristiti.

Kesice sa kamagra gelom su raznih voćnih ukusa i nalaze se u pakovanjima od 7 komada. Svaka kesica je drugačije boje u zavisnosti ud ukusa.

Dejstvo Kamagra gela

Ono što izdvaja kamgra gel je to što je farmakološko dejstvo leka uslovljeno seksualnom stimulacijom partnera, što znači ako nema seksualne stimulacije neće biti ni dejstva leka što umnogome doprinosi izbegavanju neprijatnih situacija u javnosti. Kamagra poboljšava cirkulaciju i proširuje krvne sudove i na taj način dovodi veću količinu krvi u penis čime pojačava erekciju. Znači ne povećava seksualnu želju nego održava erkekciju tokom odonosa.

Dejstvo kamagra gela je od 4 do 8 sati i varira od čoveka do čoveka. Takođe dejstvo zavisi i od kondicije, godina, muskulature i sl. kao i od doba dana kad se kamagra konzumira. Ukoliko se konzumira na pun stomak dejstvo je nešto kraće i slabije i obrnuto.

Da li je bezbedno uzimati Kamagru

Kamagra je bezbedan preparat za potenciju. Iako ovaj preparat spada u red veoma bezbednih i sigurnih preparata za upotrebu najbolje se konsultovati sa lekarom posebno ako korisnik ima saznanja o eventualnim bolestima srca, krvotoka ili nekih bubrežnih bolesti. Neželjena dejstva kao i kod svakog leka postoje ali su zaista veoma retka, a i kad nastupe i izražavaju se u veoma blagom obliku (posavetujte se sa lekarom).

Kamagra cena zavisi od količine koja se poručuje. Cene za Kamagru se izražene po kutiji (u kutiji se nalaze 7 kesica)

Kupujte samo proverene proizvode poznatih proizvođača ovih preparata

SASTAV

Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).

DEJSTVO

Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncentracija u corpus cavernosumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo leka.

INDIKACIJE

Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost).

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE

Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica. lako je kod starijih muskaraca slobodna koncentracija leka u plazmi kod visa za oko 40 % ,od odgovarajuće koncentracije leka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-45 godina), incidenca neželjenih dejstava leka nije povećana.

Način primene KAMAGRE u gelu: kesice su namenjene za peroralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode,razmuti se i popije odjednom.

NEŽELJENA DEJSTVA

Podnošjivost leka je dobra. Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Njihova incidenca zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadićne promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid) (1,9%), kao posledica slabog inhibitornog dejstva leka na PDE6 u retini. Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu. U kliničkim studijama se primenom fiksnih doza, dispepsija (12%) i promene vida (11%) bile su češće posle primene većih doza (100mg).

KONTRAINDIKACIJE

Dokazana preosetljivost na lek i/ili bilo koji sastojak farmaceutske formulacije leka. Istovremena primena nitrata ili donora NO (npr. amil nitrat), zato što sildenafil potencira hipotenzivno dejstvo nitrata svojim delovanjem na NO/cGMP sistem.

MERE OPREZA

Lek se primenjuje kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate, obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektoris (npr. nitrati i si.) Kamagra gel se uzima 1 sat pre seksualne aktivnosti. Jednu kesicu rastvoriti u 100ml vode i popiti odjednom. Uzmite samo jednu kesicu dnevno.Izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni.

Dejstvo započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je vise vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pica u većoj meri pre uzimanja leka. Lek ćuvajte na temperaturi do 30°C, izvan domašaja dece.

Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

TRUDNOĆA I LAKTACIJA

Lek se ne primenjuje kod žena, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.

UPRAVLJANJE MOTORNIM VOZILIMA I MAŠINAMA

Vrtoglavice i promene vida mogu smanjiti sposobnost za upravljanje motornim vozilima, mašinama kao i rada na visinama.

NAČIN ČUVANJA

Na temperaturi do 30°C, u origlfialnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage, izvan domašaja dece.

ROK UPOTREBE

Označen na originalnom pakovanju (5 godina).

PAKOVANJE

Pakovanje sadrzi 7 kesica.