Neznanac me vozio u vozu… Putovala sam za Nis poslovno, puna nade i iscekiavanja Trebalo je da se sretnem sa veoma bitnim ljudima i uradim deo veoma vaznog posla. Ponela sam nekoliko casopisa da bih citanjem prekratila vreme i put ucinila zanimljivijim. Izmedju ostalog, našla sam i ‘Pusica magazin :)”. Iako nisam bila sama u kupeu, odlucila sam da pogledam. Citala sam jednu pricu pokusavajuci da ne promenim izraz lica, kada sam na sebi osetila pogled. 

Pokusavala sam da ga ignorisem, al ‘ kada sam presla na razgledanje fotografija, diveci se nabreklim kur..vima i zavideci picama koje su zad.voljavali odlucila sam da sklonim casopis i pogledam neznanca preko puta… Bio je veoma zgodan koliko se iz sedeceg polozaja dalo zakljuciti, mojih godina, a kada su nam se pogledi sreli osetila sam se po.tidjeno i potpuno rozgoliceno. 

Pribijala sam noge jednu uz drugu osecajuci toplinu koja se sirila telom. Pokusala sam da prekrstim noge, al sam postigla jedino to da mi se suknja jos vise podigla, sto mi je delimicno prijalo, jer je omogucilo kakvo takvo strujanje vazduha izmedju carapa i haltera… Zazmurila sam pokusavajuci da se smirim zadremala. 

Kada sam se trgla, neznanac preko puta se seretski nasmejao, i osetila sam da nam se kolena dodiruju. U stvori on je bezobrazno smestio svoju nogu izmedju mojih, tako da je usled kloparanja voza, dodir je bio neizbezan. 

Spustila sam svoju suknju koliko sam mogla, svesna da nisam mnogo postigla. Pogledala sam ostale saputnike i osetila olaksanje kada sam shvatila da niko ne obraca poznju na nas. Bilo me je stid ali sam bila svesna toga da sam na..ljena i da se moja zelja poklapa sa neznancevom… 

Posla sam napolje da se malo osvestim i dodjem k sebi al kada sam ustala, “Pan erotika” se nasla na podu, sirom otvorena na mestu gde se jedna raspaljena p..ka na..jala na divan pri..ak k..a u punoj svojoj v.licini. Ne znajuci sta da radim, sa.nula sam se da podignem svoje novine, i skoro da sam se nasla svom saputniku u krilu. 

Osetila sam snaznu ruku ispod suknje. Tutnula sam casopis u tasnu i izjurila napolje. Osecala sam da gorim celim telom. Pokusala sam da se smirim, da se povratim bar toliko da se kontrolisem, ali sve je bilo uzalud. Vozovi su oduvek bili predmet moje fa…zije. 

Vracajuci se ka svom kupeu, najpre sam srela konduktera i ucinilo mi se da me je cudno pogledao. Odmah iza njega, stajao je moj saputnik i u ruci drzao moju tasnu! Kada sam dosla do njega i htela da se pobunim, tasna se nasla na podu, a njegove ruke na mojim si..ma. U uskom hodniku je bilo nemoguce bilo sta uciniti cak i da sam htela. Hrapavim glasom mi je sapnuo da podjem ispred njega. Sada je obe ruke obavio oko mog struka i cvrsto me stezao. Prosli smo nekoliko va.ona, stigli do jednog zakljucanog kupea, otklju.ao ga je i konacno smo bili sami. I dalje sam mu bila okrenuta ledjima, sada su njegove ruke vec slobodno sarale ispod s.knje, kada mi je gurnuo jezik u uho, a zatim prosaptao: – Sada ces doziveti jednu se.si pricu ili pravu, pravcatu jeb…nu!