Tetka Me Podučila… Bilo je to ljeto. Nije se smijelo van, a ja sam svoj završni za srednju pisao kući i imao online nastavu. Imao sam tada 18 godina. Kako sam živo sam sa mamom, jer je stari pobjegao glavom bez obzira kad sam se rodio kada je mama bila na poslovnom putovanju njezina sestra, a moja tetka bi me obilazila.

Tako je bilo i ovaj put mama je išla u Njemačku na 7 dana pa se dogovorila sa Tamarom (tetkom) da me obiđe dva puta u to vrijeme. Znao sam da će doći i nekako kako da to kažem palilo me to, jer ona je stvano vrhunska p..a onako plavokosa sa velikim si…inama i dobrom buljom. Od kad je znam promijenila je više dečkiju nego ja čarapa.

Dogovor je bio da dođe treći dan od kad sam sam. Prva dva dana čista uživancija… po.njava na tv-u i non-stop pražnjenje kite na milf.re.

Svanuo je taj dan i ona mi se javila de će doći oko 12 da mi donese nešto kuhano i da me malo obiđe.

Otuširao sam se i malo pospremio stan, a ubrzo je i ona stigla. Ušla je i odmah me zagrlila a kad sam osjetio njene 36-to godišnje sise na meni napalio sam se kao zvijer.

Otišla je u kuhinju j ja za njom pokazivala mi je neku hranu koju je skuhala za iduće dane da imam. Rekla je da će ostati poručati samnom pa će onda otići. Bila je jebeno obućena imala je neke tajice koje su joj još više isticale istreniranu guzu. Poručali smo i taman kad je htjela da nam skuha kavu zazvonio joj je mobitel. Bio je to njezin trenutni dečko koji joj je baš sad odlučio reći da prekidaju i to ovako preko telefona.

Počela je plakati i ja sam je zagrlio i tješio je. Zamolila me može li prespavati kod mene dan, dva dok malo dođe sebi. Naravno meni se to činilo kao odlična prilika da je malo utješim jednom dobrom jebačinom. Kad je pao mrak predložio sam joj da popijemo malo, jer kao to će joj pomoći. Popilo smo tri boce vina i bila je vidno pijana, a mene je samo malo ošamutila. Pričali smo o tom njenom prekidu itd. , a onda je pustila neku muziku i počela plesati. Pomahala mi je prstom da dođem i ja sa njom plesati. Plesali smo tako i odjedanput se poljubili.

Woww na sekunud smo stali i rekli kao ne ne ovo je pogreška(više ona nego ja), ali sam je onda ponovno zažvalio. Digao sam je i odnio prema sobi od mame ona je tamo imala bračni krevet. Bacio sam je na krevet i legao na nju i počeo je ljubiti. Ima samo jedna stvar koju prije nisam rekao-nisam do sad jebao(ups).

Prestao sam je ljubiti i rekao:”Ja baš nemam iskustva sa ovim”.

Nasmiješila se pa mi je rekla:”Naučit ću te ja sve nebrini”.

Skinuo sam je i onda mi je pokazala da se ja skinem. Svukao sam sve sa sebe a ona se spustila kod moje kite i počela je lagano pušiti. Ljubila mi je glavić pa ga malo sisala, udarala se po jeziku sa mojom kitom pa si je onda nabijala u grlo. Uživao sam toliko da sam počeo lagano svršavati, a onda je stala i rekla:

” A ne ne nečeš još nisi mi ga ni stavio u nju”.

Legao sam na nju i ona mi je uhvatila kitu pa je prislonila na svoju pičku i rekla mi:” sad samo gurni da uđeo”.

Nabio sam ga kao lud unutra i mislio možda će je boljeti. Ali izjebana je to pičketina pa mi je rekla:” Samo nastavi tako jako nabijati ja obožavam jako karanje”.

Nabijao sam ajme koji osjećaj koja dobra pička uopće smo zaboravili da smo u rodu. Svršila je vrlo brzo, a onda sam ja došao na red krenuo sam ga izvući iz nje ali me zgrabila za guzove i nabila kitu u sebe duboko. Napunio sam joj pičku spermom. Izvukao sam ga van i poljubili smo se.

Zaspali smo odmah ujutro kad smo se probudili samo smo se pogledali i onda sam je poljubio. Ostala je sve dane kod mene i stalno smo se jebali.