Svekar me je držao u naručju i tepao mi je kao bebi dok me muž tukaoo… Udala sam se i brak prve dve godine je bio idealan, i kao što biva, posle lepog dolazi ružno. Stradali su mi roditelji i njihovo mesto su preuzeli svekrva i svekar. Svekar mi je bio oslonac za sve a svekrva baš kao moja majka, volela me je i pazila ali i ja sam njih volela i poštovala. I već posle tri godine bolest mi je uzela i drugu majku ali na njenu sreću u nesreći, nije dugo bolovala. Ja sam je negovala i ona me je molila pred smrt da je pazim na kuću i njih dvojicu, što sam joj i obećala. Vreme je prolazilo i muž nije mogao preboleti smrt majke. Odao se piću i postao je nasilan. Jednom u napadu ludila je hteo bukvalno da me ubije i ja sam pobegla u prizemlje kod svekra. Svekar me je zaštitio i kada mi se muž otreznio, rekao mu je da će ga izbaciti iz kuće ako nastavi da me muči. Mir je trajao dve nedelje i pošto dugo nismo imali s..s, ja sam pokušala da mu dignem pu.eći mu a on me je odgurnuo i rekao da sam dr.lja i da me neće nikada jeb..ti jer se j..em po gradu sa svakim. Bila sam frapirana; nikada ga nisam prevarila. Jeste da sam volela da se oblačim slobodnije i da su mi se mnogi nabacivali ali ja sam sve to uspela da održim na distanci. I onda je počeo da me udara a ja sam

nekako uspela opet da pobegnem kod svekra, ali došao je na vrata i tražio da me preda njemu da mi kosti polomi zato što se k..am i nabijam mu rogove. S..kar ga je smirio i rekao da će sutra da rasprave a ja ostajem do sutra pod njegovu zaštitu. D.htala sam i nisam mogla da se smirim. Svekar me je držao u naručju, tepao mi kao bebi, a ja sam se skupila i zaspala. Probudila sam se ujutru u njegovom naručju. Svekar je sedeo u fotelji sa mnom u naručju i tako spavao celu noć. Osećala sam se sigurnom i nisam htela da ustajem iz njegovog krila sve dok nisam osetila da mu se di.ao ku..c i misleći da je to zbog pi.anja, ustala sam da bi mogao da se olakša.

– Nisi morala da ustaješ, mogla si još da spavaš – to mi je bilo malo čudno jer sam osetila tvrd kur.c među mojim bu.inama.

Mir je potrajao samo dva dana. Muž je došao pijan kasno uveče, skinuo me g..lu i hteo da me siluje. Ja sam opet pobegla kod svekra a on me je ogrnuo košuljom i opet smirio sina. Bila sam preplašena, drhtala i našla se opet u njegovom krilu. Dok mi je svekar tepao i milovao me po glavi ja sam zaspala.

Nastavila sam da žmurim i razmišljala šta da radim. Malo sam se promeškoljila i osetila njegov gla.ić u meni. Znala sam da ću svr.. za par sekundi, skočila sam kao opa.ena i otišla gore da vidim šta ona pijandura radi, ali on je već negde otišao. Legla sam u krevet i nisam mogla da zaspim. Samo sam mislila na svekrov kurac u meni. Gurnula sam ruku u pičku i mazila klitic, i veoma burno sam s..šila zamišljajući kako me svekar je.e. Ujutru sam donela odluku da se iselim dok nije kasno jer sam želela svekra, nije mi izlazio iz glave. Skuvala sam kafu svekru i meni, kao i uvek, i rešila da mu kažem moju odluku. Pili smo ćuteći i taman sam htela da mu kažem ali me je zvono na vratima sprečilo. Svekar je otišao da vidi ko je. Vratio se sa suzama u očima i rekao:
– Bila je policija i obavestili su me da je naš Mića poginuo. Udario je u stub mosta i na mestu poginuo. – Plakala sam, da li od tuge ili od olakšanja – nisam bila sigurna. Sledi nastavak…