Maćeha je počela da se oblači mnogo oskudnije i više zavodnički… Nakon što sam čuo razgovor između moje susjede Tanje i moje maćehe Jasne ništa više nije bilo isto. Moja maćeha Jasna se totalno promijenila. Počela je da se oblači mnogo oskudnije i više zavodnički seksi. Željela je na svaki način da me pridobije. Počela je da izbacuje svoje adute, pokazujući svoje sise preko velikog dekoltea i svoju prelijepu guzu noseći uske trenerke i traperice. Imao sam osećaj da često me odmjera i da joj pogled pada na moj k..ac. Sve to je bilo novo za mene i nisam imao hrabrosti se upustiti u nešto više.

Ali sudbina namjesti nekad sama sve. Tih dana sam pokupio prehladu i dobrio visoku temperaturu. Moja maćeha Jasna je brinula o meni, donosila mi u sobu čaj, tople napitke i sve što treba. Uveče sam počeo baš jako da se znojim. Majica i bokserice su bile baš mokre. Jasan je to primijetila i rekla da moram presvući. Bila me je sramota ali ona je bila uporna. Pomogla mi je prvo da skinem majicu a potom bokserice. Čim ih je skinula ispred nje se ukazao moj mladi debeli kurac od osamnaest centimetara.

Nije mogla da skine pogled sa njega. Dok sam ležao sjela je pored mene i počela po čelu da mi briše znoj. Drugom rukom me je mazila po stomaku što je kod mene izazvalo momentalnu erekciju. Nedugo potom sam osjetio njenu ruku na mom dignutom kurcu. Počela je polako da mi ga drka. Ja sam uhvatio se rukama za plahtu i zaklopio oči. Jasna mi je prišla ustima uhu i rekla da li želim da nastavi. Samo sam klminuo glavom. Sada već ga je drkala sve jače i jače. Porastao je do maksimuma. Sledeće čega se sjećam su bile njene usne preko moga kurca.

Počela mi ga je pušiti. Otvorio sam oči i ugledao maćehu kako uvlači moj tvrdi kurac u njena usta. Sisala ga je bolje od Tanje. Trudila se da ga ubaci cijelog u usta ali nije mogla. Lizala ga je duž cijelog obima. Ubacivala mi je jaja u usta i sisala ih. Potom je ponovo stavila ga u usta. Ja sam je u tom trenutku uzeo rukama za kosu i povukao na kurac. Odigao sam se od kreveta i počeo da joj punim usta toplom spermom. Kao da je to jedva čekala. Progutala je svaku kap i nastavila sa pušenjem.

Nije joj mnogo trebalo da ga digne ponovo. Čim je ponovo bio u funkciji ustala je. Rekao sam da je ovo najbolje pušenje koje sam ikada dobio. Bilo joj je milo rekavši da se spremim za ono što dalje slijedi. Skinula je svoj bade matil i bacila ga na pod. Ispred mene stajala je moja maćeha Jasna potpuno gola. Upitala me je da li želim da je jebem? Odorovrio sam da želim jako. Tada se popela na krevet, opkoračila me i stavila kurac na ulaz njene pičke. Počela je da se nabija na njega. Bila je jako uska, mnogo uža od Tanje.

Odjedanput nabila se svom silinom na njega i ostala tako nekih nekoliko sekundi a potom krenula svom žestinom da se nabija na moje koplje. Dok se nabijala govorila mi je razne perverzije i stenjala glasno sto je mene jako palilo. Govorila mi je kako je jebem super kako sam je ispunio do kraja. Dok se nabijala nagela se prema meni rekavši da joj uzmem sise u usta i cuclam, što sam i uradio. Njene sise su bila njena erogena zona. Nije joj trebalo dugo da se nabija. Osjetio sam kako se trese i kako njeni picini mišići stežu mi kurac.

Počela je da svršava uz gromoglasne uzdahe da sam bio ubujeđen da nas cijela zgrada čula. Iz njene obrijane pičke potekao je toliko sokova da je moj kurac ispao iz nje. Pala je na mene onako iscrpljena. Čim je došla malo sebi rekla je da moram ćutati i da želi da ovo nastavimo. Složio sam se sa njom. Pošto nisam bio svršio uzela mi je kurac i stavila ga među svoje tvrde sise i počela mi ga drkati sisama. Dok je to radila gledala me je u oči. Ja sam ponovo bio na sedmom nebu. Počeo sam da prskam joj po sisama.

Nije prestajala da ga drka dok skroz nije pao. Nakon toga me je poljubila u obraz u znak zahvalnosti i otišla pod tuš. Od toga dana nastavio sam da jebem moju maćehu Jasnu i susjedu Tanju. Nekoliko puta smo se jebali svo troje zajedno, ali o tome u drugoj priči.. .