Počelo je nekako nenadano sa svajom, a kao da smo znali da se mora dogoditi… Svastika je ostala u jednom periodu njenog života sama. Otjerala je muža koji bio stariji od nje i za kojeg se udala zbog materialne koristi. Dobila je kuću i nešto para ali je to veoma brzo i potrošila… i odprije smo se uvijek dobro slagali nas dvoje. Ona  crna ovca u njihovoj porodici a ja u mojoj. U to neko vrijeme smo se počeli češće viđati, navraćao sam kod nje kad god bih mogao, volio sam da provodimo vrijeme zajedno a mislim da je i ona to voljela, te zajedničke trenutke. Pričali bi jedno drugom neke svoje probleme i šta nas tišti. Nekada, ne znam kad sam joj se počeo povjeravati o mom seksu, tj. “Ne”seksu sa njenom sestrom. Seksualni život u mom braku je u tom periodu se sveo na s..s jednom u 6-8 sedmica, a ja željan pi..e i se..a sam d..ao iako u braku, skoro svakodnevno. To sam priznao sva.tici. Ona me je uvjeravala da će proći da će biti dobro. Da zaprijetim ženi da ću naći drugu za seks i tako to. Počeli smo se zaje..vati na račun toga. Bili smo opušteni kad smo zajedno, imali smo razumjevanja jedno za drugo i tako smo se jednog dana sreli na usamljenom mjestu, pili smo… ona jack s colom a ja pivo… i šmrkali kokain.

Priča se opet počela vrtiti oko mog seks..lnog bračnog života. Kako je priča išla sve više u detalje se..a i ko šta voli od nas dvoje, to sam se više i više p.lio, ku..c mi je bio dignut do granice bola… i nisam bio siguran u kakvom je svastika stanju! U nekom trenutku ostali smo bez pića i ona se ponudi da ode da nam još donese nešto za piti. Dok je trajalo njeno odsustvo ja sam pokušao da dr..m k..ac, ne bi li se olakšao prije nego se svastika vrati. Međutim brže se vratila nego što sam očekivao tako da sam morao prekinuti sa dr..njem što je još više povećalo moju n..aljenost. Opet smo nastavili tamo gdje smo stali sa pričom i sve više se osjećao taj sek..alni naboj u zraku. Više nije bilo moguće izbjeći što je napokon uslijedilo… stao sam iza nje i počeo polako da je diram po leđima, vratu, rukama. Sa.nuo sam se i počeo da joj ljubim vrat, na šta je ona odgovorila sa za.ovoljnim uzdisajima. Napokon se okrenula i počeli smo da se lju.imo. Bože kako se ta žena zna ljubiti! Tog momenta su pale sve barikade, kao dvoje žednih iz pustinje kada dođu napokon do vode, tako smo nas dvoje halapljivo proždirali jedno drugo. Skinuo sam je, bila veoma zg.dna žena, imala je to nešto divlje je..ačko u sebi.


Sjeo sam na stolicu sa dignutim ku..em i ona se napokon nabi svojom predivnom vrelom i mokrom pi..om na moj ku..c. Od silne napaljenosti je prijetilo da svr..m odmah u tu nevjerovatnu j..ačicu. Skinuo sam je sa ku..a i okrenuo je i počeo da je je..m stojeći od po..di. Gledao sam kako ulazi ku..c u tu savršenu pi..u i gledao sam njen prelijepi šu..k koji je dok sam joj n..ijao ku..c u p..u pul..rao.
Ne pamtim više ni kad ni kako sam svr..o taj put, ali znam da nije ostalo na tome…