U braku već 20 godina i to poprilično dobrom, pa nisam imao razloga za švrljanjem okolo, mada je bilo mogućnosti. Ali eto, nisam, pa makar me mnogi kolege iz mog biznisa smatraju papkom zbog toga, ali jednostavno nisam imao potrebe. Žena mi je bila komad za kojim su neki moji kolege slinili, a čak mi je i rekla koji su joj se to nabacivali. Doduše, i ona je imala kolegice za kojima je svaki normalni muškarac slinio. Naročito Ecija, koja se upravo borila sa rastavom od muža koji je bio kreten i primitivac, a to govorim iz prve ruke, jer sam ga poznavao. Znao sam da ju je maltretirao, a sad joj je htio oduzeti i sina. 

Inače, Ecija je bila visoka i vitka četrdesetogodišnjakinja, sa bogovskim tijelom, iako su joj sise sad već malo visile, ali i dalje je bila jako poželjna. Možda se ne bi ništa ni desilo da moja žena nije pozvala rasnu crvenokosu ljepoticu sa nama na more. Ona i njen sin su trebali ići sa nama u Korčulu gdje smo imali kuću, tj to je bila kuća od ženinih starci. Naše dvije kćeri su bile oduševljene što će i Mihovil, Ecijin sin, ići sa nama, jer su ih sad pucali hormoni, a mali je bio zgodan na mamu i visok na tatu, ali je srećom bio i pametan na mamu, pa se nisam baš previše brinuo. 

Tada sam prvi puta vidio Eciju u kupaćem, i ostao paf. Već prvu noć sam imao mokre snove, te tvrdu batinu između nogu, pa sam sa suprugom odradio jedan zornjak, ali njoj je bio dovoljan da bude cijeli dan vesela. A ja sam i dalje bio na iglama. I to se ponovilo još dva dana za redom, a četvrti dan dok smo bili svi na plaži, tj mi smo ležali i pržili se na suncu, dok su klinci uživali, tj Mihovil je uživao u društvu naših Ene i Sandre, koje su se trudile udovoljiti mu u svemu. Mamama je to bilo simpatično, ali je moj zaštitnički instikt koji tate obično imao prema kćerima bio u narančastoj zoni, pred samom panikom. Bilo je negdje oko 14 sati kad je ženi zazvonio mobitel, pa je nakon kratkog razgovora rekla da ide doma pomoći mami koja je bila i inače bolesna. Upitao sam ju da li joj treba pomoć, ali je rekla:

– Ma neee.. samo vi ostanite. Vidjet ću sa Enom da mi pomogne.. -rekla je i pokazala na našu stariju kćer. 

– Ako treba nešto, samo reci.. -rekao sam i pomogao joj da si spremi stvari, a onda je ona otišla do klinaca i pričala sa Enom. 

Ubrzo je Ena krenula za njom, a na naše iznenađenje sa njom su krenuli i Mihovil, te mlađa Sandra, koja izgleda nije htjela prepustiti Mihovila starijoj sestri. Ecija i ja smo se pogledali i prasnuli u smijeh. Nakon toga sam otišao u vodu, jer sam već osjećao učinak sunca na svojoj koži, a ubrzo je došla i Ecija. Otplivali smo do plutača koje su držale mrežu koja je trebala spriječiti čamce i ostala plovila da uđu u zonu plaže. Malo smo se ljuljuškali oslonjeni na njih kad sam osjetio njenu ruku na svojoj stražnjici. Pogledao sam ju, a ona je stavila prst na moje usne i tiho rekla:

– Ne govori ništa, nemaš pojima koliko sam te željela u sebi.. -dok je to govorila njena ruka je ispod vode prešla sa moje stražnjice na moj kurac i počela ga lagano masirati. 

Stvarno nisam znao ni šta bi rekao, pa sam zašutio i pustio ju da radi šta hoće. Ubrzo je izvukla moj kurac iz kupaćih i sad ga je drkala pod vodom, da bi ubrzo dostigao svojih 22 centimetra dužine, a ona se oduševljeno stila uz mene kako bi osjetila ku..c na svom golom trbuhu dok se jednom rukom držala za plutače.

Privukao sam ju bliže i na svojim prsima sam osjetio njene napete bradavice, pa sam spustio ruku između nas i došao do njene pice, pa joj odmakao gaćice da bi ušao prstima u njenu rupicu. Uzdahnula je duboko, a onda sam se ja sa obje ruke naslonio na one plutače dok je ona skinula svoje ga.ice i objahala me pod vodom, pa si namjestila kurac na ulaz u svoju picu i odmah se spustila do kraja po njemu. Mislio sam da neće biti tako uska, ali je bila, na moje zadovoljstvo.

Uhvatili smo ritam valića koje su stvarale razne brodice koje su non stop prolazile stotinjak metara od nas, pa se sama nabijala na mene. Izgleda da nas je oboje držala napetost i adrenalin jer smo ubrzo oboje svr.ili, s time da sam ja popratio svoje svršavanje psrigušenim stenjanjem, a ona je zabila glavu u spoj moje glave i vrata i prigušeno zastenjala stisnuvši mi svojom picom ku..c.

Napunio sam ju spermom, ali joj nije smetalo. 

Ostali smo tako još neko vrijeme, dok se napokon nije spustila sa mene, pa si je ponovo navukla gaćice pod vodom, dok sam ju pridržavao, a onda i ja navukao svoje. Zatim smo krenuli prema obali, pa smo se smjestili natrag na plažu, a onda je zamolila da ju namažem. Dok sam joj mazao leđa i noge prstima sam ušao ispod mokrih gaćica, pazeći da nitko ne vidi i malo joj prošao uljem po guzi i pici. A onda sam joj lagano gurnuo prst u guzu. Samo je prigušeno zastenjala i pogledala me postrance:

– Provociraš, ha? 

– Ti si prva počela.. -rekao sam sa smješkom dok mi je prst do pola bio u njenoj guzi i gurao sam ga unutra i van. 

Ecija je samo sklopila oči i disala ubrzano, da bi se uskoro ponovo stresla i tiho zastenjala, pa sa shvatio da je ponovo svršila, a ja sam izvukao prst iz guze i spustio ga do pice, da bi ustanovio da su joj sokovi dobrano procurili van. Samo sam se nagnuo nad nju i šapnuo joj:

– Nemaš pojma koliko želim da ti ga ponovo zabijem u picu.. 

– A šta ti misliš kako je meni bilo slušati tebe i Andreju svako jutro dok ju jebeš.. -tiho je rekla, pa sam postao svjestan da smo bili dosta glasni, ali onda me je lupilo, da su i cure, a i njen sin isto čuli, te mi je sad bilo jako neugodno, međutim ona je nastavila- Ali da, i ja bi željela da me dobro izjebeš, jer već dugo nisam imala seksa, a pogotovo ne toliki kurac u svojoj pici, a možda i u g..i. 

– Nadam se da ćemo moći uhvatiti još koji trenutak.. -rekao sam zamošljeno, pa nazvao ženu da vidim situaciju sa njenom mamom.  Rekla je da se neće ni vračati na plažu, a ja sam rekao da ni mi nećemo dugo i da se ubrzo vidimo. Zatim sam poveo Eciju malo niže niz plažu, te smo ušli u neki šumarak, a tamo sam joj skinuo sve i počeo joj ljubiti sise, te ju polegao na pod i počeo joj lizati picu.

Tiho je stenjala dok sam joj lizao klit i picu, a onda skinuo svoje kupaće, smjestio se između njenih raširenih nogu, pa joj ponovo zabio svoj spremni ku..c u picu. Sad sam ju je… žestoko, jer to nije bilo moguće i moru, a ona je sve brže stenjala i dahtala, da bi ubrzo svršila, a ja sam nastavio kao da se ništa nije desilo. Jebao sam ju kao luđak, dok su mi jaja lupkala po njenoj pici, a ja se znojio kao lud. Nakon desetak minuta sam ponovo počeo svrš..ati i puniti joj picu. Obgrlila me rukama i nogama, dok sam se praznio u nju šapčući mi na uho:

– Tooo.. nabi me.. mm.. . puni me, puni.. oh kako mi to treba.. mmm.. daaaa.. 

Zatim me izljubila i kad sam se ustao, sad već opuštenog k..ca, klekla je pred mene i oblizala mi ga iz zahvalnosti. Nakon toga smo se obukli, očistil od borovih iglica i suhog lišća, te se još jednom okupali i vratili natrag. 

Tijekom boravka na Korčuli uspjeli smo se još jednom poje..ti, a bio sam siguran i da su moje cure obradile Mihovila, jer sam vidio neki dan da se zadovoljno smješka, a njih dvije su bile kao leptirice, vesele i sretne. Nitko od nas noje ništa komentirao, jedino su se moja žena i Ecija smješkale zadovoljno.  Kad smo se vratili u Zagreb, Ecija i ja bi se znali naći i dobro pojebati, a kad bi se našli kod nje obavezno sam ju je..o u g.zu. Jednostavno je uživala u analnom seksu i guštu kojim bi joj moj k…c razvaljivao š–ak. Ali o tome pročitajte u nastavku priče.