Nakon razvoda došla sam kod brata, imala sam maajicu na bretele i helanke… Sa svojih 25 smatrajuci da je vec vreme za udaju to sam i uradila brzo i nepromisljeno sa deckom s kojim sam bila par meseci u vezi. Bracna idila je kretko trajala, par meseci, i kako je brzo nastala tako se i brzo raspala. Sto zbog nepravazidjenih razlika, a prilicno i zbog losih oodnosa jer muz je gotovo redovno imao preuranjenu ejaakulaaciju i gotovo me nije mogao dovesti do orgaazmaa.

Tako sam se pognute glave i prilicno utucena ponovo nasla u roditeljskom domu gde su me tuzno docekali matori i moj 20-to godisnji brat. Svo troje su sazaljevali zajedno samnom nad mojom losom sudbinom a posebno moj mladji brat i kako je vreme odmicalo on mi je sve vise izlazio u susret sto se svega tice i bio je uvek tu kada mi je nesto trebalo. Pomisljala sam da mi je muz bio ovakav sigurno bi i dalje bili u braku. Mada mi je, kao i u braku, dobar seekks sve vise i vise nedostajao.

Dani su prolazili uobicajno uz moje gotovo svakodnevno samozadovoljavanje i mastanje o dobrom seekksu. Medjutim jedna sitnica kao da mi je promenila zivot iz korena. Primetila sam, vise puta ali u pocetku to nisam uzimala za ozbiljno, da sam uhvatila mog brata kako me kada smo zajedno detaaljno odmeerava i pogleed mu non stop sara po mom telu. Znam da sam, iako vec raazveedena, izgleedala jako dobro i bila sam prilicno zgoosdna, ali ipak sam mu ja sestra i negleda me valjda kao ribbu, medjutim raazuverila sam se jednom prilikom kada sam cistila prasinu sa namestaja a brat je sedeo na trosedu i gledao tv. Na sebi sam imala maajicu na bretele i helanke i kako sam prelazila krpom preko staklene vitrine na staklu sam jasno videla brata kako gleda u mom pravcu. Nisam se obazirala i nastavila sam posao dalje a onda me je gotovo saseklo kada sam videla da je rukom protrljao svoje meedjunozjee ne skrecuci pogled sa moje pozaadine. Samo sam na trenutak zastala i onda se lagano okrenula i posla ka kuhinji. U prolazu sam bacila pogled prema njemu i videla ogromnu izbocinu na njegovom soorcu koju je on pokusao da sakrije prekrstanjem nogu.

Dani su i dalje prolazili a ja sam ubedjivala sebe kako je to bilo slucajno i kako sam to samo umislila ali gotovo svakodnevno brat me je uveravao u suprotno. Bivao je sve bolji i bolji prema meni, skakao je na svaki moj prohtev i svaku moju zelju. Znao je da nocu kasno ode po picu kada bi ja izrazila zelju da mi se jede ili da ode i donese mi sladoled i svakok dana poceo nesto da mi poklanja od cokolada do raznoraznih sitnica.

Jedno jutro jos sam bila u krevetu kada mi je doneo kafu, na sebi sam imala svilenu spavacicu na bretele sa dubbokim deekoolteom. Gruudi su mi se jaasno naazirale u njoj ali jeednostavno nisam zelela da ih pokrijem zeleci da vidim braatovu reeakciju jer je veerovatno sa tom naamerom i usaao u moju sobu, da vidi nesto vise. Nije mogao da mi promakne njegov istraazivacki pogled na mojim gruudima. Hvala na kafici, dodji da te seka coki. Sagnuo se prema meni i ja sam ga zagrlila i poljubila u obraaz pruzaajuci mu istovremeno jos bolji pogled na moj deekoolte. Sada sam bila uverena da me posmatra kao dobru ribbu i verovatno zbog nedostatka seeksaa u posleednje vreme to ne samo da mi nije zasmetalo vec je pocelo i da mi godi. Cak sam pocela da se uzbudjujem kada sam razmisljala o tome.