Susjedina kći… Imam stan na moru i trebao sam nešto privatno obaviti pa sam skočio tamo na dva dana. U zgradi su uz moj još četiri stana. Kako ispred nije bilo parkiranih vozila mislio sam da sam sam u kući. Međutim dok sam, nešto kasnije, išao po stvari u auto sreo sam ispred kuće susjedu, stariju ženu iz Slavonije i s njom jednu ženu, ne baš premladu, ali puno mlađu od nje, prilično zgodnu, dobro građenu, u licu malo onako ocvala, ali još uvije dobra za, kako se ono u žargonu kaže, „potrošit“ i rekla je da joj je to kći. Pitala me za moje i odgovorio sam da sam došao samo ja, jer moram nešto obaviti.

Rekla je da navrati sutra na kavu, rekao sam da hoću i razišli smo se. Navečer sam gledao TV, surfao malo po internetu, kad odjednom čujem da se otvaraju vrata na hodniku i odmah potom netko kuca na moja vrata. Ja skočim i otvorim, kad ono susjedina kći stoji pred vratima, u spavaćici, koja više otkriva ngo pokriva, s bocom nekog pića i pita može li ući. U prvi mah sam bio zbunjen i bez teksta, međutim brzo mi je sinulo o čemu se radi, a i moj k… u kratkim ga… me je podsjetio da ju praktički uvučem unutra, a ona je

odmah drugom slobodnom rukom pogladila izbo..u u mojim ga..ma i rekla, opa ovaj tvoj k..c odmah kuži što mi treba. Pitao sam ju zna li joj mama da je izašla, a ona odgovori da stara uzima tablete za spavanje i spava kao zaklana do jutra i da nema frke.  Odmah mi je, u jednom potezu, svukla ga..ce i uhvatila me za ku.. te mi uvalila jezik u usta i počela me žestoko ljubiti i nate..ti za ku… Navlačila mi je k…icu, prevlačila preko gla..ća. Prestala me je ljubiti i rekla ima li tu kakav krevet da se je…o ko ljudi.Odvukao sam ju u sobu i bacili smo se na kre.et, Vikala je da ju na..nim, da ga ne vadim.