Nakon zdravice uhvatilo me neko raspolozenje, kum je počeo da se naginje… Spremali smo se za docek nove godine kod nasih prijatelja..bilo je tu pozvano nas nekoliko ukljucujuci kuma i kumu…sve je bilo manje nebitno da se nisu stvari oko razvoda kuci da kazem iskomplikovale….Deca su gotovo svacija bila rasuta kud koje..Da ne pricam o necijoj moja su ostala kod mojih roditelja..drugi kraj grada…alj sve je reseno…ja cu posle kod mojih prespavati kum ce me odvesti a ostali kako ko….

Pocela sam da se spremam..obukla sam crvenu suknju bez rukava malo iznad kolena…..”sta se doterujes neces na modnu reviju ha ha.”..dobaci moj muz.. Odgovorih da volim da izgledam lepo na sta se on samo nasmejao…Dosli smo na mesto gde treba..kako je ko sedao ne bitno mene zapade da sednem pored muza od moje kume..sto je za nekog nista cudno ali bila sam na kraju stola..a sa kumove strane nebitni likovi.. Poceli smo sa pjcem i zdravicom..nasuli su mo casicu neke rakien ne znam ni od cega je bila.nazdravila sam sa svima i na kraju sa kumom…uhvatilo me neko raspolozenje posle prve casice..Odmah mi je nasuta i druga..ponovo isto..nakon sto sam drugu eksirala ucinilo mi se da mj je kum nignuo ali nisam tome pridavala neki znacaj….vreme je brzo prolazilo…

Nakon lepe lagane vecere nisam htela vise da pijem rakiju..uzrla sam vino……Nakon popijene case vina vec sam osetila neku toplotu i jezu…nazdravilo smo jos jedanput…tada sam na momenat osetila ruku na butini…Videla sam kumovu ruku…. Lagano sam je sklonila i nasmejala se ..”ajde ziveli”..ponovo..ruka na butini…elegantno sklanjam ali mi nesto prija..sapucem kumu “ma koji ti je k…c vise..sta ti je..videce neko”…ne znam sta mi bi da ga ne oteram u ku…..to videce neko a znam da nece mu je bilo samo zeleno svetlo da nastavi… Svaki put je njegova ruka isla sve vise i vise..osetila sam je skoro na p…i..pocela sam da vla.im..alkohol me polako obuzimao a samim tim i zelja za se..om….vreme je odmicalo pa je dosao i fajronat..

“idem da upalim auto da se ugreje ..kuma mi je lagano obucena”.. rece kum. Na sta ostali pocese da se smeju…..Krenuli smo svak na svoju stranu…Na izlasku iz kuhinje sam osetila da me neko uhvatio za d..e…

“Uhhh ala bi te ja odvezao kuci ako kim nece”…Strasno da ne poverujem ….za dupe me uhvatio niko drugi nego sin od ukucana… “Mali ne igraj se …” Brzo sam izasla videla sam da je decko n..aljen ali nije to za njega….Sela sam u kumov auto.. “Ala si kume nalozio ovde…pretoplo je”…

“Pa da mi se kuma ne smrzne….”…”

“Da da…koji ti kurac bi da me onako vatas a..”.kum je vozio……”pa dobro malo da p..nem…”..

“sram te bilo kumu sta ako je neko video..a..”?”..

“ma niko nije video znam..a i ne glumi da se nisi tucala sa nikim..ajde..”.. “pa dobro dal sam se tucala moja stvar…ali ti bi da je..s kumu..jel”…

“pa kazem ti ne glumi da se nisi tu..la…ok”..

“ma dobro bas znas ti to al nema veze..”..

kum je skrenuo sa glavnog puta stao autom iza nekog gustog zbunja..”sta radis kume?”..

“Nista ajde skidaj se..”..

“Opa vidi vidi skidaj se..pa sta ti miislis.”…

“ajde sta mislim isto sto i ona dvojica sto su te je..la za osmi mart..imali ste proslavu u firmi a..”…

Neverovatno..kako je saznao za to da sam bila na redaljci za osmi mart..ali ne zna za treceg..”.ma daj kume”…

“dacu ti ku..c..skidaj se..”..

Nije me vise bilo briga ni za sta pocela sam da se skidam.Relativno brzo sam skinula sve sa sebe .. kum me uhvatio za vrat i gurnuo jezik usta…prihvatila sam ga sa za..voljstvom..Sisala sam kumov jezik a p..ka mi je vla.ila.Bila sam u velikom zanosu da nisam ni primetila da je kum vec go..

“u j.bote kume sta je to..auuu..pa kolika ti je ku..na”…

Nisam verovala da kum ima toliki ku..c..kuma mi se hvalila za sve ali za ovo nikada..

“A sta kazes dobar komad..aa.ajde ga malo nakvasi sa tim tvojim je.ikom da ti lakse udje…”.

Nagela sam se prema kumovom sedistu..Zaista pozamasan komad..uzela sam ga u ruku primakla ustima lagano oliz..a u pocela da gu.am..nisam nikako mogla celog da ga stavim us.a mada sam ga pohotno i halapljivo pu.ila..

“Ahhj kumo sto to dobro radis aaaa”..

Vise nisam mogla da izdrzim..”Sada cu kume da se na.ijem na ovo..uhh”..

Zajahala sam kuma i polako pocela da se nabijam “aaahh aah..ajoooooj jojjjj”

kum me zgrabio za guz..e i nabio ga do kraja..koliko me je prijatno to bolelo ne mogu da opisem.Zagrlila sam ga i pocela da se sama nabijam na njegov k..ac..

Zamisli ta ozbiljna udata zena se nabija u autu na ku..c od kuminog muza..”Ah ah ajoj kumeeee aaaaq..Toooo j..i meeeee..”

“Uhhh kucko kako si dobra uhhh aaa”..drzao me je za gu..ve i nabijao..

“Ahhh kako imas lepe gu…e aaaah..”..c”…..”Ajjjojjj kuuuuumeeee aaaahhh tooooo ne vadi ga napuni meee”..

“Naraaaavnooo kucko aaaaaa..uhhh”..osetila sam da kum sasipa u mene ko zna koliko litara svog semena..veoma glasno moje vristanje i njegovo urlikanje je oznacilo kraj..”Ajojoooò tooo kumeeee ahhhhh ahhh”.

“Evo ti kucko aaaa….aaaaa”…

Kum me stisnuo za guzove i polizao po licu i vratu..”Mmm lutkice kaok si dobra…:..”

J..i se kume ako kuma sazna za ovo”..

“Pa ne govori nikom i nece saznati..”..

“Pa nisam luda da govorim…uhh..imam jedan uslov”..

“Kakav sad uslov kucko jedna..?..”..

“Ha ha ha”…

“Sta se smejes tako kur..njski?..kojj uslov”..

“ha ha ha..da napravimo reprizu naravno malo duze i u nekom krevetu..izlomih se ovde..”..

“e kucko jedna trzam ja odavno na tebe i vidim da hoces..dobices reprizu cim se ukaze prava prilika”….

Odvezao me je gde treba ..repriza je bila u stvari nista se nije dogodilo…..