Iznenadio me taj njen miris, onda se okrenula i krenula da se napinje… Prica govori kako sam upoznao djevojku svojih snova koja voli iste fetishe kao ja. Jednog dana dopisivao sam se prijateljem na fb i odjednom vidim poslani zahtijev od predivne cure na mess. Javila mi se da se upozna i tu smo zapoceli pricu; nije imala decka kao ni ja curu, pricali smo kako su dani prolazili i upoznavali se, jednom prilikom tokom price o jelu, napisala mi je da je boli zeludac i da joj se prdi, ja sam rekao pa supp. samo p.dni ako zelis, snimi mi glasovnu da cujem. . .  na sto se nasmijala i za moje divno cudo poslala je.

Odjednom smo tu poceli pricat o fetishima i rekla mi je da voli svr..vati na zvuk i miris svog prdca na sto sam ja odgovorio isto i takoder mi je rekla da voli pisati u hlace bilo to kuci na ulici ili nebitno gdje i meni se to svidjelo. Rekao sam joj da se navecer nađemo i rekla je da moze.

Tu smo vecer izasli van, sredili se oboje naravno kao normalan spoj. Setali smo i pricali, pojeli nesto i sjeli na klupu u usamljenom parku(posto je bilo ljeto)nije bilo hladno. Odjednom kad smo sjedili cujem neku vibraciju i zvuk. Okrenuo sam se a ona se nasmijala i uhvatila me za ku..c. Pr..ula sam rekla je, na..ljena sam. . . zelim da zajedno pr.imo i pisamo jedno po drugom ovde i sad cjelu vecer i tako svaki dan od sada. Pristao sam odmah i izvadio kurac i rekao joj da ga drka, a ona se skinula i sjela mi na lice, kako je sjela tako je odmah ispustila drugi p..ac jos ljepsi i mirisljaviji od onoga prije, du..ala je moju veliku kur..nu, uzivala je u njoj, svako par sekundi bi prdnula, cak sam i ja pr..uo par puta, sta joj se dodatno svidjelo i rekla je da mi zeli po..zati su..k, rekao sam moze.

Okrenuo se i drkala mi je k..ac jednom rukom a drugom liz.la s..ak dok sam joj ja p..io u usta, uzivala je, rekla je da oce da je izjel.em. Namjestila se i stavio sam joj ga u supak, bila je odusevljena, pokusala je i pr.nuti par puta cak je i uspjela, rekla mi je posto ja ne mogu sad puno ..diti jer si mi ga stavio u su.ak, zelim da ti pustis svaki p..ac za mene tako je i bilo.

Bio sam blizu svr.avanja, rekao sam joj da se okrene i pustio svu sp..mu u njena predivna usta, sv..ila je par sekundi nakon mene. Nakon toga par minuta pocelo joj se pisati i samo je stala povise mene i pustila sve svoje sokove da me zaliju, ponovo je uzela moj k..ac i brzo ga izdrkala da svr..m sto prije. Nakon minute kad je sjela i mislila da je sve gotovo, ja sam se dignuo i zalio je cjelu i nju i odjecu joj sa svojom pisakom, rekla je da zeli da je punim cjelu noc i da ce odsad sve sto budem izbacio iz sebe jesti i piti, tako nam je zavrsila vecer i nastavili smo u istom ritmu ostatak svog zivota. Kraj.