Kad Te Sestra Od Cure Iznenadi U Kupaonici U vezi sam već dvije godine i moju curu Maju i mene već smatraju riješenom stvari, te se samo čekala objava datuma vjenčanja. Maja je bila komad i po, visoka 165, čvrste i oble g..e, si.a trojke i vitkog tijela. Oboje smo obožavali an..ni se.s i obavezno bi nakon punjenja njene uske p..ke punili njenu čvrstu i usku gu… U početku je stenjala i vrištala, ali nije dala da odustanem, pa bi ju nastavljao je..ti dok joj ne bi g..u potpuno rasturio. Sad se već navikla na dužinu i debljinu mog k..ca, pa sam imao osjećaj kao da ju je..m u pi..u. Bili smo kompatibilni, što bi se reklo, i sve je klapalo, barem dok se nije pojavila Majina mlađa sestra Kristina. Kristina je bila četri godine mlađa od Maje i kada smo Maja i ja prohodali, ona je bila na studiranju u Španjolskoj. A nije baš da je dolazila kući za praznike jer je i radila tamo, pa je slobodno vrijeme koristila za učenje, a ne dolazak kući.

Ove godine je diplomirala i sad se sa starcima nakon diplome vratila kući, iako je razmišljala da ostane tamo, jer je Barcelona predivan grad i imala je dobar posao, ali je ipak htjela doći malo kući. Do sada sam samo vidio njene slike, a tamo mi nije izgledala kao neka ljepotica, možda zato što sam bio zateleban u Maju. Ali kada sam Kristinu prvi puta vidio u živo usta su mi se trenutno osušila. Bila je komad i to kakav. Duga kosa boje meda koja je izgledala kao da je izblijedila na suncu, plave oči, za razliku od Majinih zelenih, solidne četvorke i vitko i čvrsto tijelo koje je odavalo bavljenje sportom. Čuo sam da je postala aktivna u zumbi, nekoj mješavini fitnessa i aerobika uz muziku, a kako je izgledala nisam nimalo sumnjao u to. Maja nas je i službeno upoznala, a Kristina je ispalila:

– Aaaa.. znači to je tvoj guzojebač? ! ? ! -uz široki osmjeh, naravno, a ja sam se zacrvenio kao rak, ali sam samo kimnuo glavom. 

Znao sam da njih dvije često razgovaraju i kontaktiraju telefonom, skypeom, na chatu i preko fejsa, ali nisam bio svjestan o čemu razgovaraju. Znam da mi je Maja rekla da između njih dvije nema nikakvih tajni, ali ovo nisam očekivao. Pogotovo ono što se desilo u narednih nekoliko dana. Kad god bih ostao nasamo sa Kristinom osjećao sam se kao nevina žrtva ispred nekog predatora, koji samo čeka nesmotrenost da ju zaskoči. Kad sam to rekao Maji ova je umrla od smijeha, a kad se malo smirila samo je prokomentirala da ju ne bi iznenadilo kad bi Kristina nasrnula na mene, jer joj je podrobno opisala mene u krevetu, a Kristina je žudila za dobrim ku…em. Od tada sam pazio na svaki njen pokret i pogled, tako da sam primjetio da me odmjerava i čudno gleda. Ali je sve bilo OK, do te srijede.  Maja je sa starcima otišla do grada u nekakav shopping, a ja sam sa posla došao kući potpuno smetnuvši sa uma da su oni u gradu, a da je Kristina kod kuće. Bilo je tiho kad sam otključao i ušao u kuću, te otišao do sobe uzeti čistu odjeću i otišao do kupaonice. Bio sam nekih minutu ili dvije ispod tuša kad mi se učinilo da je netko otvorio i zatvorio vrata, a s obzirom da sam bio uvjeren da sam sam doma bilo mi je to čudno. Odmaknuo sam zavjesu sa kade i ugledao potpuno golu Kristinu ispred sebe:

– Ćao mačak.. . -njen pogled je kliznuo na moj nasapunani ku..c i samo se osmjehnula- mmmmmm.. vidim da je sekica govorila istinu.. 

Nisam stigao ništa reći, a Kristina je već ulazila u kadu kraj mene i primila me za nasapunjani k..ac i odmah ga počela trljati usput mi uvalivši svoj jezik. Konačno sam došao k sebi i odmaknuo ju, te prosiktao:

– Kiki ti nisi normalna! ! ! ! ! Šta ti je? ? 

– Kako šta mi je? Pa vidiš da te želim, naročito tvoj ku..c.. -rekla je i spustila se na koljena, te počela p..iti moj ku..c koji je očistila vodom od sapunice. 

Gledao sam i više nisam ništa govorio, jer je njen jezik na mom ku..u bilo nešto fenomenalno. Naslonio sam se na zid iza kade i gledao kako moj debeli kur.. nestaje u njenim ustima, ali ga je sve teže gu.ala kako je on rastao. Uskoro je samo pola kurca mogla progutati, jer se on izdužio i proširio u svoj svojoj raskoši. Nakon par minuta je konačno stala sa pu..njem i pogledala me sa smješkom dok joj se slina cijedila niz bradu, pa samo rekla:

– Zabij mi ga do kraja i bez ustezanja.. 

Zatim se ustala i rukama naslonila na zid, a guzu izbacila prema meni. Prošao sam rukom po njenoj p..ki koja je bila dobro mokra i gurnuo joj dva prsta unutra. Veselo je zamumljala i uzdahnula, pa sam ju malo prstenjačio i je..o gurajući joj prste u pi..u dok nije zastenjala i promuklo rekla da se ne zajebavam već da joj ga zabijem. Poslušao sam ju i stao iza nje, te joj ga naglo zabio do ja.a tako da je vrisnula, ali se odmah i nabila na mene, pa je sad imala stisnutu p..ku oko moga k…ca. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati pazeći pritom da ne skliznem po mokroj kadi. St.njali smo oboje i dahtali dok sam ju je..o žestoko. Desetak minuta nabijanje mi je prošlo kao u snu, ali sam bio dovoljno pribran da ga na vrijeme izvučem i da se ona okrene, te da joj ga gurnem opet u usta, te joj s..im u usta. Gutala je svu spe..u koja je šibala iz mog k..ca iako joj je malo pobjeglo sa strane, ali se nije obazirala, već mi je i dalje dr.ala ku..c i lizala ga, pa čim ga je ponovo učvrstila rekla mi je da se sjednem u kadu. Čim sam se smjestio opkoračila me i nabila se na moj kurac. Sad sam imao njene velike sise ispred sebe i počeo sam ih mijesiti dok se ona držala za rubove kade i nabijala se na moj kurac. Ubrzo je svršila i ku..ac mi je bio zaliven njenim sokovima, ali nije se dala smesti, već se i dalje nastavila nabijati na moj kurac.

Nakon par minuta je stala i pogledala me, pa me poljubila i polako se ustala, a onda na moje iznenađenje primila moj kurac i namjestila ga ulaz u svoj šupak, te se počela pomalo spuštati na njega. Ispočetka je išlo teško, ali je onda samo kliznuo u nju, a ona je vrisnula, pa malo zastala davši mi rukom znak da pričekam. Nakon par trenutaka se opet počela spuštati niz njega i uskoro uz puno stenjanja i dahtanja je ušao do pola u nju. Sljedeće ljeto smo napokon organizirali svadbu, a ja sam od Kristine dobio poklon koji ću pamtiti za čitav život.. . ali o tome drugi puta.