U Novogodišnjoj noći taksista je skrenuo sa ulice i pokazao magiju… Osvanuo je i poslednji dan 2010. godine. Petak na subotu, svi pevaju i luduju, doček 2011. godine. Tog dana sam imao baš dosta obaveza i kasno sam se vratio kući da se spremim za najluđu noć u godini. Čuo sam se sa društvom a sačekali su me na određenom mestu u gradu. Krenuo sam sa spremanjem: tuširanje, oblačenje…

Kad sam bio gotov, pozvao sam taxi. Sišao sam dole, ubrzo se parkirao stari opel, ušao sam u auto i seo na suvozačevo mesto. Taksista je bio mlad, tako, oko 33-35 godina, nije bio baš lep, ali je bio prava muškarčina: crna kosa – jež frizura. Na sebi je imao braon kožnu jaknu, izbeljene farke i crne patike. Pitao me je gde da vozi. Krenuo je. Tokom vožnje nisam mogao da skinem pogled sa njega, pa sam primetio nab..klinu koja se ocrt..ala na njegovim tesnim farkama. U sekundi sam se na..lio i on je to primetio.

Uzeo je moju ruku i stavio je na svoju na..eklinu. Zatim mi je dao do znanja da mogu da mu o..opčam kaiš i farke. Ubrzo je skrenuo u neku mračnu ulicu, gde nije bilo nikoga. Uhvatio me je za glavu počeo da me ljubi onako muški, grebao me je svojom bradom. Zatim mi je rekao da hoće da mu p..im i ja sam se sag.uo dole i počeo da ga obrađujem.

Kasnije me je uhvatio i prebacio na zadnje sedište i u sekundi smo bili g.li. Počeo je da me lj.bi po celom telu i spustio se do mog dignutog ku..a i počeo da ga puši, li.e j..a i j..ikom obrađuje moju ru..cu. Tako da je posle toga naslonio gla.ić na ulaz u moju g..u i tako jako ga nabio da sam počeo da se grčim i otimam. Nije mi dao, jer me je zagrlio mišićavim rukama, na.ijao me je na svoju debelu al.tku, koja je ni manje ni više, bila 23 cm duga.

Zatim sam počeo da se na.ijam na njega tako žestoko, da mi se zavrtelu o glavi, a on da bi me smirio, mazio me je po stomaku i d..ao moj k..ac. Nije hteo da svr…o, pa je za vreme kratke pauze spustio suvozačevo sedište. Legao sam i počeo je da me j..e tako što mi je noge stavio na svoja ramena. Posle par puta na.ijanja u mene usledio je najbolniji njegov na.et u mene. Počeo je da se grči, osetio sam kako mi njegova spe..a prodire duboko. Kada je sv..io, još malo mi je po..šio i ja sam mu sv..io po gr..ima i ob.izao sam svoju sp..mu sa njega. To mi je bila najlepša novogodišnja noć u životu. I je..la sam se sa taksistom.