Dajana je predlagala da odemo na rucak u obliznje etno selo, htela je… Bilo je ljeto, uzasno vruce sto ja ne volim, a Dajana je predlagala da odemo na rucak u obliznje etno selo. Na kraju sam nevoljno pristao uz dosta ubecivanja, s obzirom da je bio vikend znao sam da nas ceka guzva. Pokupio sam je autom, imala je naviku da kada udje u auto poljubi me, a onda jako stegne za ku..c, da se pozdravi i s njim. Ovaj put vec nakon nekoliko minuta pocela je jako da me hvata za ku..c i da ga nad..ava preko so.ca. To je radila sve dok nismo bili blizu destinacije, pa sam joj rekao da stane jer je sorc bio premali za ku..c koji je bio kao kamen. 

Seli smo u guzvu i narucili hranu, vec me sve nerviralo, vrucina, ljudi, to sto smo tu, a ne jeb..o se negde. 

Brzo sam pojeo rucak i ubrzavao i nju da krenemo sto pre, medjutim instistirala je da prosetamo jedan krug. Etno selo nije veliko pa sam pristao i na to. Na kraju pesacke staze, put se nastavlja prema jednom selu, makadam, a okolo je suma. Grlio sam je i tokom setnje nije bilo mnogo ljudi pa sam svaki momenat koristio da joj stegnem s..u preko tanke majice. Ponovo sam imao er..ciju i rekao sam da ne mozemo nazad dok mi se ne spusti. 

Naravno da je imala bolju ideju, povukla me za ruku da skrenemo sa staze, otkopcala so.c i spustila se da mi p.si. Li..la mi je j.ja i si..la gl..vic, vec sam prestao da gledam ima li nekoga oko nas. Pored nas je bila malo veca kamena stena, na koju sam podigao nogu i glavu joj zagnjurio ispod j..a, da iz sisa kao prava kurv..ina, dok mi nadr..va ku..c. Trazila je da joj na.unim usta. 

Uhvatio sam je za kosu, zabacio glavu i izudarao ku..em po licu. Znala je sta je ceka, to je bio znak pred je..anje. Okrenula se, spustila sorc i na..zila, rekla je budi brz videce nas neko. Krenuo sam da joj pljunem na p…icu ali nije bilo potrebe, Dajana je bila uzasno vla.na. Zabio sam joj ku..c od po.adi i stavio ruku preko u..a, jer je bila uzasno uska i svaki put kad bi ga primala u do..y bila bi jako glasna. Na.ijao sam ga sve jace i jace. Hteo sam da joj svrsim u usta, moje omiljeno, medjutim stegla mi je kukove i rekla napuni me. To me n..alilo i vec u sledecoj sekundi sam svr..vao u nju kao lud. Brzo smo navukli so..eve i ponovo se vratili na stazu za setnju, kao da se upravo nismo poje..li kao zecevi.