Krastavčina i sestra… Posle duzeg vremena roditelji su konacno bili negde zajedno vani, a ja i moja hot sestra Teodora smo bili sami kod kuce. Dan je prosao normalno i uobicajeno, ja sam istrenirao u teretani, ona je bila negde sa drugarica na kafi i uvece smo bili sami zajedno kod kuce. Uvece sam bio jako umoran posle treninga, samo sam oprao zube i odma lego da spavam iako nije bilo ni 10 uvece.


Dok sam dremao i jos nisam utonuo u san, cuo sam kao neko gusenje ili hrkljanje koje se jasno cuje da je u nasoj kuci. Malo zacudjen i pospan ustao sam da vidim sta je to i odakle dopire, kako sam sisao dole bilo je tise, onda sam se vratio gore i cuo da to dolazi iz naseg kupatila. Nisam hteo da otovrim vrata dom ne vidim sta je to, tako da sam provirio kroz kljucaonuicu i video..
Kako Teodora sedi na wc šolji i gura ogromnu kras..včinu u usta od 30 cm, balavi ga i gura ga do grla dok ne krene da se gusi i dok ne pocrveni.


Prvo sam bio u soku sta upravo vidim, ali onda sam iskoristio situaciju i ski,uo ga..e da dr..m dok gledam. Posle toga ona je krenula da ga gura u pi.. i da s..nje, skin.la se skroz i pobacala stvari po podu. Vidim da je decko il ne kara dovoljno ili joj uvek treba jos i zavisna je od kurca. Kad sam video da prestaje posle dobrog zadov..javanja i ustaje po stvari, brzo sam se vratio u sobu. Sledecg jutra dok je gledala tv, prisao sam joj sa stavom da ne odustajem dok je ne izje..m kako treba da ne gura vise kra.tvce u p..ku. Krenuo sam da je hvatam po du..tu i bu..nama, govorila je: nemoj, ostavi me, sta to radis. Ja sam joj reko video sam te sinoc u kupatilu sta si radila, hocu da ti pokazem da mogu da te za.ovoljim bolje od kr..tavca i da mi je isto toliko velik.


Nasmesila se i krenula da skida prvo gornji pa doni deo.Ja sam se takodje skidao i spremao za zestoko ka..nje sestre jer sam bio jako na..ljen tog jutra sa osecajem da mogu poal sata kao u p..no filmovima.
Prvo je krenula da me lju..ka, al mi to nije bilo potrebno pa sam je zgrabio za pundju i privukao ka k..cu.
Ubacio sam joj u usta dok smo sedeli na trosedu i brzo sam je j..ao u usta. Bale su padale na trosed, kad mi je bilo dosta izvadio sam je okrenuo prema meni i ubacio u p..ku. Uhvatjo sam je za mekani sto.ak i ubacivao u njenu vla..u pi..u. Vristala je,dok sam joj ja lu.ao samare i gurao s.ku usta. Si.. su se tresle, kao i njeni obrazii dok ja nisam izvadio k..u i s..io joj po stomaku i si..ma u tom njenom lezecem polozaju okrenuta prema meni. Dan nije mogao lepse da pocne, i osecao sam da tu nije kraj je..nja sa Teodorom jer je njoj uvek potreban k..c u sve tri ru.e koje ima