Sa Tamarom u akciji… Kao klinac, sa nekih 19 godina, bio sam u vezi sa jednom Tamarom. Kao i sve klinačke ljubavi, tu je bilo i uspona i padova, i hiljadu nekih raskida, pa se ne javljam ja njoj, pa se ne javlja ona meni. I tako u krug. Ali sve te loše uspomene su ništa naspram jednog lepog iskustva sa Ade Ciganlije…

Bio je lep dan, Tamara i ja smo se našli na Adi i otišli malo dalje da se kupamo. Smestili smo se na sam kraj Novobeogradske strane. Skoro kod nudističke plaže. Ustvari smestili smo se na mesto gde maltene nikog nije bilo i ako je lep dan. Umesto da uskočimo odmah u vodu da se rashladimo, jer smo se baš zagrejali šetajući se do mesta na kom smo prostrli naše peškire, počeli smo strasno da se žvalavimo na peškirima.

Naravno, odmah mi se ku.ac dig.ao, sp..ma mi je udarila u glavu. Mazio sam je po dupetu, zavlačio ruke u kupaći hvatajući je za sise, trljao se kurcem o njeno međunožje. I ona je mene vaćarila, nadrkavala mi kurac, samo je falilo da svučemo kupaće i da se j..emo na sred plaže. Posle petnaestak minuta dr..nja, nabijanja prstiju u njenu pičku, dr..nja ku..a i čega sve ne, odlučujemo da uđemo u vodu da se malo osvežimo. 

Naravno, čim smo ušli u vodu naskočila je na mene nogama me obuhvatila oko struka, i počela da se trlja o moj kurac kao prava jahačica. I nije nam dugo trebalo da se dogovorimo da se jebemo u vodi. Pomerila je svoj kupaći u stranu, i ja sam dignut kurac pokušavao da ubacim u njenu pičku, ali jednostavno nešto nije išlo. Kao da se napravio neki blokator koji je odbijao moj kurac od nje. Pokušvao sam iznova i iznova, nikako da ga zabodem i da uđe kako treba. Videvši da ne ide, nastavili smo da se ljubimo i samo trljamo jedno o drugo. Bili smo naloženi kao zečevi, ali od je..anja ništa.

Izašli smo iz vode, malo smo se procedili i opet se ljubili dugo. Ali sada bez trljanja, čista emocija. Grlili smo se i ljubili kao posle dobrog seksa, iako ga nije bilo. A ja nisam bio zadovoljan što ga nije bilo. 

Odjednom sam ustao sa peškira i rekao joj oblači se. Setio sam se da nam je lik iz kraja pokazivao pornić kako j..e u šumi na Adi. Proradio mi je kliker. Da to je to, pojebaćemo se u šumici. Uhvatio sam je za ruku brzo pokupivši one stvari što smo poneli sa nama.

-Šta ti je odjednom? pitala me je 

-Sad ćeš da vidiš.

Krenuli smo nekim putićem i samo sam je povukao kroz neko žbunje malo dalje od tog putića. Spustio sam peškir na zemlju i rekao joj da legne tu i da se skida. Prvo se malo zbunila, i negodovala. Ali sam ja navalio.

-Ali videće nas neko.

-Ma boli me uvo ko će da nas vidi, odgovorio sam joj.

Počeo sam da je ljubim po vratu i sisama, i polako je otkravljivao. Naložila se, osetio sam kad sam jezikom prelazio preko njenih bradavica. Bile su tvrde kao kamen. Situacija je počela da je loži. Skinuo sam joj donji deo kupaćeg, bila je više nego napaljena. Nastavio sam da je ljubim, i polako je spustio na peškir. Više se nije plašila da nas neko ne vidi. Ili ju je to još više naložilo, ne znam. Ali sam ja počeo da ulazim u njenu pičku, koja je bila nikad vlažnija nego tada. I nikad vrelija. Ubrzao sam tempo, sve je pucalo kako je jebem, a ona me je samo rukama uhvatila oko struka i povlačila u sebe, jače i jače. Što sam jače udarao, ona je jače stenjala ali se trudila da se ne čuje pa joj je jedna ruka te bila na mom kuku te na njenim ustima. Video sam da ne mogu još dugo da izdržim. Počeo sam strasno da je ljubim i da se zakucavam u nju. Osetio sam kako se njena pička grči oko mog kurca i više nisam mogao da izdržim. Izvadio sam ga i isvršavao i nju celu i peškir, i travu oko nas. Osetio sam ogromno olakšanje, u stomaku i u jajima. I ona je bila srećna i dobro izjebana. 

Ne sećam se zašto nismo ponovili još jednom seks, jer nam je stvarno bilo do jaja, ali posle tog jebanja, pokupili smo se iz šumice i otišli da operemo peškir od sperme i blata. To nam je bio najbolji seks i našoj vezi, posle toga je sve bilo nešto bez veze pa smo ubrzo i raskinuli. Imao sam još raznih iskustava sa Ade, i šumica po Srbiji, ali o tome u nekim drugim pričama.