Udveo sam komsinicu iza nekog zida… Bilo je to u avgustu, topla letnja noć nakon turnira, komšinica sutradan polazi na faks a i ja student. Na raspustu sam još ceo mesec. Ispraćam je kući, pre toga sam je častio koje pivo. Prvi put se usudila da priđe bliže i nasloni se na mene, smeje i unosi mi se u facu. bio di.nut i sve vreme sam razmišljao samo o tome na koji fazon da je smuvam i gde da je sklonim. Stigli smo do železničke stanice.

Okrenuo sam je i gurnuo joj je..činu u usta. Moja ruka odmah je išla na njenu malu g..u. Komšinica me je uhvatila za ku..c čim je osetila kako je udario u nju tokom ljublj.nja. Pogledali smo se i završili iza nekog zida. Komšinica je stavila svih 20 cm hrabro u ta n.vina usta. Video sam da voli k..ac i nakon par dobrih

minuta pu..nja okrenuo sam je i na.ijao joj jako k..c u p..ku, do kraja. St..jala je ali se suzdr..vala jer je bilo prolaznika. Zamolila me je da ne sv..im u nju a ja sam izgoreo kad je izgovorila to. Izvadio sam ga brzo, pola gl..ića nabio u njenu g..u i s..šio kao nikad do tada. Pamtiću to veče dugo.