Poševio Sam Njegovu Snaju… Dugo već radim u jednoj fabrici koja se bavi proizvodnjom nameštaja. Već nekih 10 godina sam tu, tako da sa kolegama sam postao pravi prijatelj, drug, uzajamno se posećujemo jednih kod drugih. Tako jednoga dana moj kolega Dragan me pozvao da dođemo kod njega na rođendan. Naravno da sam prihvatio i otišao kod njega. Dragan je malo čudan lik, previše opterećen sek..m, ko o čemu, on o tome kako bi ovu ili onu jebo. Tako i to veče kod njega na rođendanu on je malo malo pominja kako jebe svoju ženu i to bez blama priča ispred svoje žene, svoga rođenoga brata, snaje i nas nekoliko kolega koji smo došli da proslavimo njegov rođendan. Mi kolege smo već navikli na njegovo lupetanje o se..u ali se videlo da je njegovoj ženi bilo jako ne.rijatno. Žena mu je prava s..s bomba, plavuša sa bujnim si..ma, koje nije

krila, već skoro uvek je imala veliki dekolte koji prosto mami i u koji je nemoguće se ne zagledati. Takođe je imala i vrlo zgodu guzu, ma sva je u pravom smislu te reči s..s bomba. Ali mene je baš iznenadilo to njeno obaranje glave i taj njena stid kada Dragan priča kako je on jebe. Onako kako je ono izgledala i kako se oblačila delovala mi da ne zna za blam, ali očigledno je bilo da joj je jako neprijatno. Mi drugi smo se smejali Draganovim pricama, a najviše se smejala Draganova snajka, i to onako baš baš ku…njski.. . To mi je odma zapalo za oko i u momentu sam pomislio ova bi lako mogla da ga ima (moj kurac). Iako je Draganova žena zaista bila seks bomba, moja meta to veče je ipak bila njegovo snajka, koja je kroz smeh jasno odavala, da voli temu s..s.

Snajka se zove Vesna, nije baš zgodna kao Draganova žena ali svakako je poželjna, pre svega zbog velikih sisa, baš velikih. Vesna je imala toliko velike sise da njoj nikakav dekolte nije trebao, njene s..e su se nazirale i kroz debelu zimsku jaknu, što kaže moj jedan drug, prava SISARA. Zbog takve reakcije Vesne na Draganovu priču o seksu, ja sam se ubacio u priču slično kao Dragan, pričao sam kako ja to sa svojom devojkom radim. To sam namerno uradio, čak sam i izmišljao neke delove priče, samo da bi video kako na to reaguje Vesna. I bilo je onako kako sam se i nadao, Vesna je širom otvorenih usta i očiju prosto upijala svaku moju reč. To mi je bio jasan znak da Vesna želi da se poj..e sa mnom. Ali jebi ga imao sam problem, u vidu njenog muža, koji je bio tu i povremeno se ubacivao u razgovor ali ništa posebno, ponašao se nezainteresovano na temu seks. Ali je smetao, smetao je, jer nikao nisam mogao nikakav znak da dam Vesni, da je želim pojebati. Kako se veče odmicalo, mi svi smo malo više popili i tako je došao trenutak kada se muzika pojačava do daske i kada svi se veselimo. Kako smo sedeli oko jednog velikog stola, Vesna svaki put kada je ustajala, morala je da prođe pored mene, u početku je to radila sasvim normalno, ali onda je sve češće ustajala i sve više i više namerno me njenom gu..m kačila po mojoj k..i. Dok su svi igrali, za stolom smo ostali samo Vesna i ja. Pričali smo nešto skorz nebitno da bi mi ona odjednom ničim izazvana rekla, pazi gleda nas moj muž.