Htela je rundu dva, samo ne po kosi… Dugo smo bili u vezi, oko 2 godine, veza nikad nije funkcionisala ali je s.ks bio vrhunski. Nakon raskida nekih pola godine se nismo culi, dok je nisam sreo u prolazu. Naravno odmah sam pozelio da je jebem. Dosao sam kuci i pustio poruku, svakako nismo bili u dobrim odnosima pa me nije zanimalo da li ce se naljutiti s obzirom na direktu poruku: Hoces da se je..mo danas? Na moje iznenadjenje odgovorila je da, ali samo to, sto je meni odgovaralo. Ubrzo smo dogovorili da dodjem kod nje za pola sata. Na vratima me docekala u ljetnoj haljinici i odmah me poljubila, znala je sta volim i ispod haljine nije imala nista. Dajana

je inace bila uzasno uska i cesto sam je zezao da sam ustvari zaljubljen u njenu pic..cu, a ne u nju. Odmah sam poceo da joj mazim pic..cu i video da je uveliko vla.na. Nekako smo dosli do sobe, gurnula na krevet, svukla sorc i pocela da mi lize kurac. Sisala mi je j..a i grickala ih, zaustavio sam je da ne bih bio gotov. Skinula je haljinu, okrenula se i zajahala ga guzom prema meni, znala je da volim da je gledam kako ga jase. Na..jala se kao luda i ponavljala da je pozelila da se je..mo. 

Udarao sam je po guzi, vec je bila sva crvena. Okrenuo sam je u do..y, nasu omiljenu po.zu, sa dve ruke uvatio za kosu i jebao jako. Znao sam da je to najvise lozi. Sto sam ja jace j..ao pricala mi je prljavije. 

“Je.i svoju dr.ljicu” 

“Tuc. me, osamari me” 

“Isprskaj me po faci”


Na ovo zadnje sam je povukao ka sebi, spustio ispred k.r.a i u mlazevima joj okupao lice. Polizala mi je k..ac, rekla da ide da se ocisti i da se spremim za rundu broj 2.