Dama sa teranjem… Upisao sam fakultet u Sarajevu, i kao svaki student u tim godinama krenuo da tražim nešto da… Razmišljao sam da nađem neku stariju damu, pa sam krenuo da tražim po raznim sajtovima i tako vrijeme je prolazilo kad mi je jedan dan stigla poruka od jedne udate žene iz okoline. Počeli smo da se dopisujemo iz dana u dan, pisala mi je kako je usamljena jer joj muž radi u inostranstfvu i kako joj mnogo nedostaje se.., a da je veoma privlače mladi momci i da želi da je neki mlad ku..t izje.e, upravo sam ja takav bio, Jedno veče dok smo se dopisivali počeli smo da razmjenjujemo slike, kad mi je ona tražila da slikam svoj penis a zauzvrat ona će ona meni slikati svoju mačkicu. Ja sam joj uslikao svoj p..s koji je  bio 18cm. U prvi mah mi nije vjerovala da je moja slika i ostala je šokirana, jer joj je muž imao mali 13cm. Međiutim poslije sam joj poslao kratki video kao dokaz posle čega je ona ostala očarana. Odmeh mi je napisala da će sutra uzeti u firmi slobadan dan i da dođem kod nje, jer što prije želi da me proba. Dogovor je pao slijedećeg dana negdje oko podne sam krenuo kod nje. Putovao sam autobusom nekih sat vremena a ona me je čekala na autobuskoj.

Čim sam izašao primjeto sam je, bukvalno sam ostao u blagom šoku, izgledala je još bolje nego na slikama. Crne duge kose, srednje visine ali fantastične g..e u koju nisam prestajao da gledam. Prišla mi je pozdavili smo se a ona je lagano spustila ruku preko mog penisa, koji je počeo pulsirati i lagano dizati. 

Povukla me za sobom u taksi i samo rekla tiho kreči želim ga. Kroz deset minuta smo već bili u njenom stanu, odmah s vrata me je odvukla u svoju sobu i bacila na krevet. U skeundi sam ostao go a ona je uzela moj poludignuti penis u ruke i krenula da ga drka. Malo po malo počela je da ga oblizuje i g..a. Bukvalno se davila probavajući cijelog da ga st.vi usta, a ja sam je šamarao dok joj je pjena izlazila na usta. Vidio sam da voli grubo, pa sam polako počeo da preuzimam ulogu glavnog, povukao je na sebe i oborio na stranu. Uspravio sam nju okrenuo na stomak i naguzio i počeo trljati po maci. Trzala se uvijala, molila me da joj ga stavima, a ja sam lagano prineo na ulaz i žestoko zakucao u nju. Jako je vrinsnula a skoro je cio bio u njoj.

Lagano sam počeo vaditi i vračati ubrzavajući tempo dok nije počeo cio ulaziti u nju. Ona je sve glasnije uzdisala i puštala glasne krike, dok sam se ja sve jače zakucavao u nju. Nije prošlo dugo počela je svršavati uvaljujući se na moj penisu. Glasno je uzdisala i govorila kako je nevjerovatno i da ne prekidam. Nije mi trebalo dva puta govoriti, uzeo sam je za kosu i ubrzao maksimum, jaja su pljeskala od macu dok sam se zabijao kao lud u nju…