NJEGOVA MAMA… Pozdrav ja sam Sanja, 18 mi je godina, cura sam prosječnog izgleda, nisam neka ekstra riba za kojom će se okretati apsolutno svi. U vezi sam sa Markom sad već skoro dvije godine. Naša veza je dobra i stabilna, sex nam je isto dobar.

Jedinu zamjerku koju imam za marka je ta što previše voli igrati “Play Statyon”. Tako je bilo i tog vikenda kada sam prespavala kod njega. Probudila sam se negdje oko 8 sati ujutro skroz napaljena, počela sam plaziti po Marku hvatajući ga za kurac u želji da ga probudim pa da se poševimo. Međutim od njega sam samo dobila odbijenicu, a razlog je bila igrica koju je igrao cijelu noć te kako je umoran i neispavan. Nije mi preostalo drugo nego da se sama zadovoljim što sam i učinila. Iako je to malo olakšalo situaciju svejedno mi je trebao dodir kao i kurac. kada sam to obavila i sredila se ustala sam i krenula iz sobe u kuhinju u kojoj se nalazila njegova mama Branka koja je upravo kuhala kavu.

Dobro jutro rekla sam, dobro jutro odgovorila mi je Branaka i pitala me jesam li za kavu, može hvala odgovorila sam joj i sijela za stol. Ubrzo je došla i ona noseći na tacni džezvu, mlijeko i dvije šalice. Gdje je onaj moj mamlaz pitala me je, a ja sam joj odgovorila kako još uvijek spava jer je umoran od cijelo noćnog igranja igrice na P. S. Ma jebo ga taj P. S. rekla je počevši da nam toči kavu. Branka mi se jako dopala i baš sam je zavoljela, bila je vesele naravi, otvorena i direktna i voljela je da zbija šale što se meni najviše sviđalo kod nje. Branka nije imala dlake na jeziku što joj je bilo na umu bilo je na drumu kako se kaže, takav razgovor bio je i tog jutra dok smo pile kavu. Nego reci ti meni Sanja da li te zadovoljava onaj moj klipan pitala me Branka, molim odgovorim joj malo iznenađena njenim direktnim pitanjem, pa da li te dobro jebe ponovila je Branka, pa ovaj mmh da odgovorila sam joj zamuckujući.

Pa vidiš onaj moj stari konj, pritom misleći na Markovog tatu, umjesto da me izje.e ujutro kada sam naj na..ljenija on mora sa svojim lovcima da ode u jebeni lov ostavljajući me na..ljenu kao kuju govorila je Branka pa nastavila u istom tonu. Ma imam ja stvarčica sa kojima se mogu zadovoljiti, ali dođe mi da si nađem nekog mladog je..ča koji će dobro da me izje.e rekla je Branka. Gledala sam je i slušala u totalnoj nevjerici i iznenađenju njenu priču da bi me u stvarnost vratilo njeno pitanje; “Nadam se da se onaj moj mamlaz nije ugledao na svog oca”, a ja ni sama n znam kako samo sam se čula kako joj govorim da sam i ja jutros imala isti slučaj sa Markom. nastala je kratka tišina, a onda se Branka ustala sa svoje stolice uhvatila me za ruku pa rekla; “Hajde idemo u moju sobu”. Ništa nisam rekla već sam se ustala sa svoje stolice i krenula za njom.

Ušle smo u sobu, Branka mi je rekla neka sjednem na krevet što sam ja i učinila. čekala sam da vidim što će da se desi dok je Branka tražila nešto po ormaru. Ubrzo se vratila noseći sa sobom poveću kutiju koju je spustila na krevet te uzela ključ pa stala otključavati i otvarati kutiju. Otvorila je poklopac kutije, a na moje iznenađenje kutija je bila puna sex..lnih pomagala. Bilo je tu nekoliko vrsta vib..tora raznih veličina, umjetnih ku..eva, kineskih kuglica i štošta drugoga. Branka je počela da se skida te je ubrzo bila go.a pred mojim očima ukazalo se tijelo zrele žene, imala je velike s..e sa velikim aureolama i bra..vicama, njena pi..a bila je lijepo uređena, uzela je jedan vibr..or i podigla se do uzglavlja krev..a pa mi rekla;

” Što čekaš hajde izaberi nešto i pridruži mi se”. Kada je naša seansa završila ponovno smo otišle u kuhinju i nakon nekog vremena ušao je i Marko koji srećom ništa nije primijetio.