Ćerka moje maćehe… Moj otac se oženio po drugi put sa Marinom mojom maćehom kada sam bio u drugom razredu srednje škole. Marina je imala jednu ćerku iz prvog braka koja je išla na pravni fakultet. Zvala se Ana i bila je prava replika svoje majke iz mlađih dana. Marina je bila žena od četrdeset godina,

imala je dugu plavu kosu, sise čista četvorka, duge noge i malo poveću g,u. Ana je za razliku od njene mame bila crnka, vitkog struka i dugih noga. S.e su joj bile čista petica sa velikim bra…cama koje je uvijek isticala jer nikada nije nosila brus a sise su čvrsto stajale prkoseći prirodi. Gu*a joj je bila savršeno za..gnuta jer je išla u teretanu.

Ana je živela sa nama u stanu. Veliki broj puta sam znao da ga izdrkam na nju kada bi je vidio u spavaćici koje je nosila jer je ona više otkrivala nego pokrivala. S.e su uvijek prkosile da ispadnu iz spavaćici. To me je uvijek dovodilo do ludila i stalno sam drkao na nju. Bližio se naš odlazak na more na koje smo trebali ići njih dvije i ja. Dan prije njih dvije su otišle da kupe kupaći za more. Kada su se vratile zamolile su me da im kažem kako im stoje kupaći. Bilo mi je jako neprijatno ali sam pristao.