Kroz ru.u na farmerkama Andrijana i ja smo drugari iz osnovne škole. Kad sam krenuo u gimnaziju odselio sam se iz bloka i nakon toga sam je video par puta tokom srednje škole.

Moja dobra drugarica iz srednje je bila na njenom osamnaestom i bukvalno sam tražio da mi prebaci njene slike. Koliko me ta devojka palila, to nije bilo realno.

Ali nekako su nam se putevi razišli i samo smo se jednom tokom srednje sreli jer Beograd nije grad gde poznanike srećete svaki dan. Ja sam upisao fakultet u Zagrebu a ona je ostala u Beogradu i tako je priča išla. Ovog leta me pozove drug da idemo do Budve na mesec dana jer njegovi su renovirali dole stan i ne planiraju da ga izdaju, nas četvorica smo krajem juna otišli dole. Odma’ naravno cice, alkohol i ludilooo!

Jednog petka uveče, mislim da je bila polovina jula, izađemo u jedan klub koji smo već prozvali našim. I nakon nekih pola sata dolazi menadžer i pita nas mogu li tri devojke kod nas za sto jer nema mesta, što smo mi naravno prihvatili. Otišao je da ih pozove i odjednom vidim Andrijana je u toj ekipi i onako mi se noge preseku kao nenormalne.

Mi se tu pitamo. One poruče piće, ja srećom te večeri nisam pio alkohol zbog prethodne noći. Počnem tu da igram sa njom, ma imao sam osećaj da pored svih pojebanih riba da te noći mora da mi se ostvari san. Ona je na sebi imala plavu majicu i uske plave farmerke koje su neverovatno isticale njenu prelepo d**e koje ja rečima ne mogu opisati. Počne ona da mi se trlja, ja već poludeo. Pozovem je da izađemo ispred da je pitam gde je sve ovo vreme i naravno probam da je poljubim i vodim negde da je razvalim od k**ca.

Ona meni prva na izlazu kaže:
– Čula sam da se ložiš na mene.
– Ja ne mogu da verujem pa gde si do sad bila?

Odemo kod mene na stan jer je prazan i nije daleko; kao fora moram do stana, ostao mi novčanik. Ulazimo… ja prvo idem u kupatilo jer ne znam sta da uradim. Izlazim iz kupatila ona sedi na ugaonoj i preko farmerki se trlja i uvija. Ja nisam mogao da verujem da mi se to dešava.

Prvo sam je ljubio jedno dva minuta i ‘vatao preko farmerki na šta je ona počela da ludi i sva se trese. Otišao sam do kuhinje i uzeo makaze i napravio joj ru.u na farmerkama kod pičke samo koliko može ku..c da ulazi jer mi je to oduvek bio san.

Prvi sam počeo stojeći zatim sam je uzeo kod mene u krilo…

Zatim sam počeo da je vučem za ta.ge, a onda sam je okrenuo i počeo da joj ga nabijam otp..adi.

Toliko je vriskala da sam mislio da će neko pozvati policiju.

U toj pozi sam došao do vrhunca, izvadio ga i završni minut proveo njenim ustima dok sam je iz sve snage udarao po tom predivnom du..tu.

Ja sam sad u Zagrebu i ona dolazi na seminar neki za nekih pet dana to me je inspirisalo da ovo ovde napišem. U komentaru napišite da li želite da vam pišem šta smo radili kad tamo dođe.