Zete sto mi je sestra tako mirna, mora da je dobro…

      Comments Off on Zete sto mi je sestra tako mirna, mora da je dobro…

Zete sto mi je sestra tako mirna, mora da je dobro… Sa mojom devojkom sam 4 meseca, upoznao sam joj i brata i roditelje, ali stariju sestru Mariju, jos uvek ne. Marija je starija od nas 2 godine, i radi na Kipru, dolazi dva tri puta godišnje i upravo se najavila da stiže za par dana. Ja sam sa devojkom Helenom išao po nju u Bg na aerodrom. Kada se pojavila ispred nas u kratkom šorcu i majici sa dubokim dekol..om odmah sam se pomalo na..lio, svašta mi je prolazilo kroz glavu. Prišla nam je pozdravila se sa sestrom, izlju.ile se, a onda je pružila ruku meni,

– ćao zete, kako si pažljiv došao po mene. Bilo mi je malo neprijatno, samo sam odgovorio evo napokon da se upoznamo, baš mi je drago.

– I meni odgovorila je, i rekla baš je sladak sekice, znaš i ti šta valja. Zaputili smo se kući i nakon par sati vožnje stigli. Međutim tokom vožnje razgovarali smo o sve i svačemu, od toga kako joj je tamo, gde radi pa sve do momaka. Pitao sam je ima li dečka, a ona je odgovorila, ma nemam dečka za stalno ima par njih sa kojim se še..m, ali ništa ozbiljno samo s.x bez obaveza. Tačno se primećivalo da joj ku..c viri iz očiju bila je prava ku..ca, i stav i ponašanje, govor sve je ukazivalo da je jedna obična dr…etina, ras.uštana, koja je odavno otišla od kuće, ali ipak riba do ja.., privlačna i svako bi je poje..o, i ja naravno, ali nisam smeo o tome tada razmišljati i takve ideje, samo pokušavao što pre da izbacim iz glave. Kada smo stigli odvezao sam ih kući, a ona je pitala sutra pijemo kafu zete, naravno čućemo se, možeš sa mnom i Helenom odgovorio sam. Sutra smo zajedno bili na popodnevnoj kafi, opet je bila izazovno obučena u u.ke pantalone i majici sa povećim de..lteom. Grudi su joj bile ogromne i bukvalno kipele, svi su primećivali i zagledali je u gradu. Kada smo krenuli kući povezao sam ih a Helena je rekla da ide do biblioteke da nešto nađe i kopira za faks, a ja Mariju da odvezem kući peške će ona.

Povezao sam Mariju, a ona mi je u toku voznje rekla, svaka čast zete seka je mirna u poslednje vreme, izgleda da je dobro je..š, bilo mi je malo neprijatno, i rekao sam, ma mirne ste vi obe inače. Onaa se nasmešila i rekla, ja nisam, ali bi mogla biti, ko zna. Prećutao sam to i nastavio sa voznjom, dovezao je pred zgradu, a ona je rekla i ništa ipak nećeš mene da malo umiriš. Ja sam bio šokiran, gledao sam je, bez reči, a ona je rekla vidiš ove gr.di su baš nemirne trebale mi neko smirivanje. To je prelilo čašu zažvalio sam je i uvalio ruku ispod majice i počeo stiskati si… Ona je rekla, videće ovde neko ajmo gore. U trenu smo izašli iz auta i našli u stanu. Ja sam je odmah oborio u dnevnom boravku na kauč, zaboravio sam i da neko moze ući i na sve, skinuo je i počeo li..ti m..u. Bila je veoma šir..a, videlo se da je mnogo njih bilo u njoj, ali se nisam obazirao nego liz.o hala.ivo i jeb..o jezikom.. uzdisala je i na.ijala glavu među noge. Posle nekih 10 mina, ja sam se skinuo i nabio joj u usta, lizala ga je, pa proguta skoro do, kraja pa opet lize, pa do kraja.. Bila je prava profesionalka. Oborila me na krevet i zaskočila i počela na..jati na ku… Skakala je kao luda, onda sam ja preuzeo incijativu obgrlio je rukama nageo na sebe i počeo žestoko puniti.

Pali smo na kre.et, jedno do drugog a ona je rekla, zete je.eš odlično, odavno nisam ovako izje..na, zato je Helena srečna i dobre volje, ima dobrog je..ča.

.