Pre 40 godina smo odlučili da živimo kao muž i žena, ja sam imao 20 a ona 22.

      Comments Off on Pre 40 godina smo odlučili da živimo kao muž i žena, ja sam imao 20 a ona 22.

Pre 40 godina smo odlučili da živimo kao muž i žena, ja sam imao 20 a ona 22. Inače, bio sam vanbračno dete. Moja slatka mama se nikada nije udavala ali zato je pila i jebala se svaku noć kada dođe iz kafane sa jednim, ili više njih. Bio sam stidljiv i nisam mogao da nađem devojku pa sam drkao na moju mamu i njene stvari. Poslastica mi je bila kad slatka mama pijana posle seksa tvrdo zaspi, ako je moguće, da je malo otkrijem i svršim po njenoj pički. Obavezno sam je liznuo nežno par puta, strahujući da se ne probudi.

Ali, kako je vreme prolazilo, ja sam bio sve hrabriji i apetiti su mi rasli, pa sam počeo baš da je ližem i jednom prilikom se tako namestila da sam joj glavić smestio u pičku i svršio. Kurac imam debeo i dug 20 cm, i počeo sam sve slobodnije da joj svršavam po i pički u pičku, dok se jednu noć moja slatka mama nije trgla i osetila da ima kurac u pički. Pošto sam joj ga stavio od pozadi, nije odmah shvatila, i mislila je da je zaspala tokom seksa; i kada se okrenula, kurac mi je ispao. Razrogačila je oči i vrisnula:
– Manijaku, ja sam ti mama! Idiote! Ubiću te!

Meni je spe..a ud..ila u mozak, jer kako je vikala tako su joj se gole s..e tresle i to me je dovelo do ludila. Zgrabio sam je, pritisnuo svojim telom, i pošto nije to očekivala, nije stigla da skupi noge. Mrdala je gu…m da me spreči da uđem u nju, čupala me, udarala, i kada je onemoćala, uterao sam joj ga tako naglo da je vrisnula od bola:
– Razvalio si me manijače, ja sam ti mama, vadi ga! Sada ću vrištati i zvaću u pomoć!
– Hajde vrišti, neka neko dođe pa da vidimo kome će verovati: tvojoj priči ili meni kada kažem da si pijana došla da me si.uješ i da to nije prvi put.
– Molim te vadi ga i zaboraviću ovo.

Sada je moja slatka mama bila mirna i ja sam nastavio da je jeb… Ništa nije govorila, napunio sam joj p..ku i počeo da je li..m, ali se ona otrgla i pobegla u kupatilo. Ja sam otišao u moj krevet i konačno zadovoljan zaspao.

Nije pričala ceo dan, samo me je ispod oka pratila i gledala ogrebotine i modrice koje mi je napravila. Uveče je opet otišla i normalno, vratila se sa je..čem. Kada je je..č otišao, odmah sam ušao u njenu sobu i legao pored nje.
– Nećeš valjda opet da me sil.ješ?
– Ne, hoću da vo.imo lju.av – i uhvatio sam je za p..ku i zguza pokušavao da joj ga stavim, ali ona je stegla butine i ćutala. Stego sam je tako jako da je jedva disala.
– Grubijanu jedan, ugušićeš me! Koja devojka može da primi toliki k…c uz tako grubo ponašanje?
– Grub sam jer ti nećeš da vodimo lju.av!

Osetio sam da je moja slatka mama počela da se namešta da joj lakše uđe…

I posle nedelju dana sama je širila no.e i pomagala da lepše udje. Primetio sam kako je uzbuđena po disanju…

Preko dana smo funkcionisali i ponašali se kao i obično, jedino što sam voleo da zavučem ruku i pomilujem joj pi..u. Navikla je i nije se protivila…

Tri meseca je prošlo i došao je moj rođendan. S posla sam svratio u kafanu da častim društvo za rođendan i ostao do deset uveče. Kada sam ušao u stan bilo je tiho i mislio sam da je otišla u kafanu sa njenim društvom a video sam i lepu tortu na kojoj je pisalo: „Mome slatkom ljub..niku srećan rođendan“. Obradovalo me je to što me je prihvatila za ljub..nika i onda sam je čuo:
– Jesi stigao? Dođi da uzmeš upakovani poklon za rođendan.

Moja slatka mama me je čekala na-aljena

Prišao sam njenoj sobi, otvorio vrata i ugledao je g.lu na kre.etu umotanu nekom trakom preko p..ke i sisa, a na pi.ki zak.enu ružu. Bradavice su joj bile prekrivene karanfilima. Prišao sam iznenađen, zahvalio se na poklonu i prislonio usne na njene. Moja slatka mama mi je zabila odmah jezik koji sam ja počeo sis.ti. Odgurnula me je malo i rekla:
– Moja usta su svećica i moraš spe..om da je ugasiš… – Izvadio sam k..ac i prineo njenim otvorenim ustima. Sis..a ga je i ja sam brzo svr..o. v

.