Letovanje sa ćerom

      Comments Off on Letovanje sa ćerom

Letovanje sa ćerom… Bilo je to 2022 godine, moja ćerka i zet su bili uporni da idemo negde na letovanje. Uprkos mojim odbijanjima na kraju sam pristao. Sad je samo bilo ostalo da se vidi datum i mesto putovanja. U dogovoru sa ćerkom pao je dogovor za mesec jul i definitivno lokacija letovanja Turska. Kada je došao dan polaska zet je sa mojom ćerkom došao da me pokupe i pravac aerodrom Beograd. U razgovoru sam shvatio da zet neće putovati zbog poslovnih obaveza. Malo sam bio razočaran ali šta je tu je. Stigli smo na desetina iju, lep hotel do same plaže, soba na najvišem nivou. Ostavljamo stvari i krećemo do plaže i malo da obiđemo okolinu. Dolazi veče odlazimo u naš apartman, odlazi ćerka pod tuš a nakon nje i ja. Sedam na terasi ispijamo lagano kafu, dok ćerka sedi u nekoj laganoj majčici koja sami prekriva prednju stranu g..di, dok je ispod paz.ha otvorena do ku.ova. Primećujem da joj se gr.di baš vide sa strane.

Narednog jutra sa ćerkom odlazimo na pl..u moja ćera u ku..ćem kostimu gr.di napupele a ona sva o.rena. Gledam lica pojedinaca i vidim kako je merkaju. Nije što je moja ali ona u 45 godini izgleda veoma izazovno. Nakon pla.e dolazimo u apartman i moja ćera počinje da se žali na bolove u ku..ima i leđima. Tom prilikom od mene traži da joj pomognem oko tuširanja, na šta sam očekivao da će biti u ku..ćem kostimu. Kada smo ušli pod tuš ona je počela da s.ida gornji, a zatim i donji deo kup**eg. Bio sam zat**en, moja ćerka ispred mene go**a golmana sa prelepim gru..ma, obr..ane pi.e. Na početku sam bio malo zatečen ali smo se brzo opustili. To smo ponovili i sutra. Ćera gola pomognem oko tuširanja, a nakon toga kad ona izađe ja ostanem skinem svoj kupaći da se istuširam. Bilo mi je veoma prijatno i lepo, bio sam na sedmom nebu. Retko kom čoveku se pruži prilika da u 64 godini da gleda mlađe i zategnuto telo.

Narednog dana ponovo plaža u toku dana, uveče lagana večera u restoranu. Dolazimo u apartman i ćera mi govori moraćeš da me izmasiraš sve me boli. Pomažem joj oko tuširanja, obavija peškir oko sebe i izlazi u sobu leže u krevet, skida peškir sa sebe. Gledam I u totalnom sam ludilu neznam šta da mislim, moja ćerka je totalno poludela. Prilazim lagano uzimam ulje ponašam se kao da je sve to normalno, a u grlu mi knedle. Sipam ulje na ruci i krećem da razmažem po njenom telu. Ona mi nešto govori ali je ništa nerazumem od bubnjanja u ušima. Prelazim joj preko leđa, lagano klizim pre.a gu…ima ništa ona počinje da miroljub g..u, I polako se podiže kako bi podbacila jastuk ispod stomaka, kako kaže da bi joj bolje izma..rao kuk..e I butine. Završavam masažu ali cele noći nisam mogao da spavam.

.