Zove me očeva sestra, Olja iz Podgorice…

      Comments Off on Zove me očeva sestra, Olja iz Podgorice…

Zove me očeva sestra, Olja iz Podgorice… Ja radim na parkingu i obično kada nema posla gledam da ubijem vrijeme. I tako ja jedan dan kući dođem s posla kad zazvoni telefon. Zove me očeva sestra, Olja iz Podgorice. Odgovorio sam joj da ću za koji dan doć kod nje. Rekla je super. I tako dva dana posle završetka ovog sezonskog posla upalim kola i odem do Podgorice. Kada sam stigao odem direktno do tetke. Kada mi vrata otvori i zagrli me odmah mi se d… A kako i nebi kada te zagrli, Inače Olja ima četrideset sedam godina al izgleda bolje od nekih cura od dvadeset pet godina. I tako mi pokaza moju sobu. Zatim smo ručali. Kasno uveče mi je rekla da ide ležat ja sam rekao da ću izać malo po Podgorici. Rekla je ok. Došo sam kasno kući. 

Zaintrigiralo me kako joj izgledaju ga…e. Pošo sam do sobe u nadi da tetka spava da joj mirišem g..u i pi… Sada iskreno to sam radio i sa rođenom majkom. Skroz bolesno al što da se radi. Počeo sam da ko ludak mirišem i onda nisam izdržao izvadio sam ga i skinuo ga…e. Stavio sam ga blizu g..e i ku..em mazio ana..i otvor. Odjednom se tetka okrenula. Bila je u čudu, a onda je rekla.

– Dođi sad će tetka da te nauči.

Iznenađeno sam je pogledom i nasmijao se. Ljubio sam je ko lud. Zatim sam joj ga stavio u p…u. Izvadio sam ga iz p..ke. Zatim mi ga je pu… dobrih nekoliko minuta. Di.ao mi se i rekao sam daj mi da ti l..m stopala. Nasmijala se i rekla ok pe..ertu jedan. L..ao sam joj noge ko lud. Zatim sam joj ga opet stavio u p..ku. Al sam joj ga ipak na kraju morao staviti u du..e.  Ipak me to najviše na..ljuje . Svr..o sam joj svuda po g..ici. Uzela je svu sp..mu s g..e i razlila je sebi po licu. I tako kada se nađemo uvijek se dobro poje…. Pošo sam iz Pg za svoju dom. Kažu svoja kuća svoja slobodica. 

.