Žestoki balkan prokljucao u meni kada sam je video sa Janušom…

      Comments Off on Žestoki balkan prokljucao u meni kada sam je video sa Janušom…

Žestoki balkan prokljucao u meni kada sam je video sa Janušom… Službeni put je bio neuspešan, posao nije ugovoren, zarada pada, troškovi rastu… Ali svako loše krije u sebi nešto dobro. Nema posla, nema nabavke materijala, prevoza, zahtevnih mušterija koji ne znaju šta hoće. Preusmeriću pozive na sekretaricu, isključiti se od frke i stresa i moja ženica će dobiti mene celog za sebe. Kupio sam cveće, kupinovo vino i crnu čokoladu i ušao u kuću. Moja ženica me ne očekuje, nikad nisam neuspešno i brzo završio službeni put. Dnevna soba, kuptilo, i sve ostale prostorije su prazne, a u spavaćoj sobi u suštini lepa, a za mene strašna slika; mladi junoša i moja ženica, zaneseni, zagrljeni, ne vide ništa osim jedno drugo. Pre.igra pri kraju, još par minuta i ute…e joj među vla..e, sočne, nab.ekle usm..e.

Hiljadu puta sam slušao viceve tipa: dolazi muž kući sa službenog puta i… Što bi rekao Džoni Štulić: „E tu bjes me obuze”. Žestoki Balkan boj proključa u meni. Razbiću ga, jeb..u mu mater, obesiću ga za mu.a, je..ću mu sve po spisku…! Šta sve nisam procedio sebi u bradu tih sekundi. A ona kur..ina, najuriću je iz moje kuće, mog stana, moje vikendice, sa mog deviznog i dinarskog računa, iz mog života. Ma pobiću ih oboje na licu mesta.

Otključao sam sef, uzeo pištolj, pogledao – prazan. E jebi ga. Bio sam na strelištu sa bratom i kumom pre mesec dana, potrošio sve metkove, nisam kupio nove. Ma nema veze, naj…ću im se mile majke i ovako.

Šutnuo sam vrata i sa svojih 100 kg banuo u spavaću sobu, vitlajući pištoljem:
– More je..m vam i seme i pleme, sad ću vam se krvi napiti. Šta je frajeru, šta bleneš? Pun Niš devojaka, ti si moju ženu našo da j…š. – Uhvatio sam ga za dugu kosijanu i nabio pištolj u usta. – Jesi li toliko željan pi…e? – grmeo sam na njega unoseći mu se u facu. – Govori!!! odjurio je iz kuce kao senka vise se nije vratio…

.