Sagnula se po korpu s vešom

      Comments Off on Sagnula se po korpu s vešom

Sagnula se po korpu s vešom… Tata mi radi kao šef u banci a mama šefica jedne trgovine s obućom  ja radim kako kuhar (posao u struci) u jednom restoranu   da počnem sa pričom. Susjedna kuća do moje živio mi je prijatelj Marko s obitelji tata mama brat,on je godinu dvije dana mlađi od mene, nas dvojica družimo se od malih nogu  svaki dan smo se igrali i išli jedan kod drugog sve dok se nije preselio u stan koji je naslijedila njegova mama Ivana, jer do tad su živjeli u kući koja je bila od neke rodbine ni sad nije puno daleko od moje kuće ali kako to ide on završio školu  počeo raditi ja radim sretnemo se ponekad na piću.

Da se vratim na njegovu mamu Ivanu  njegova mama Ivana ima 46 godina 179cm je visoka crvenkastu kosu, gledao sam je isključivo kao prijateljevu mamu sve dok nije došao pubertet  hormoni kad su počeli rastu. Jednog dana u popodnevnim satima pozvao me prijtelj da zaigramo plejku došao sam kod njega  oca mu nije bilo a brat s društvom vani pozdravio sam se s teta Ivanom njegovom majkom. Razmijenili smo par riječi kako si jesi dobro kako mama što radi i slično, ušao sam kod njega u sobu on je već sjedio za plejkom hajde uđi sjedni  počeli smo već uveliko da igramo pes  jedan drugog pobjeđujemo. kad od jednom uđe u sobu teta Ivana i reče Marko sine neću vam smetati samo da pokupim ovu korpu s prljavim vešom i ja odoh. Ok mama ušla je unutra sagnula se po korpu s vešom  kad sam je ugledao u toj p..i to njeno d..e  u meni je proradio adrenalin …Razmišljam  moram prestati di..o mi se na teta Ivanu Markovu mamu sakrivao sam izbo..nu na hlačama što sam bolje mogao, teta Ivana uzela je korpu s vešom okrenula se prema nama nasmiješila se i izašla iz sobe Nisam mogao više izdržati čuo sam rad mašine   rekao prijatelju Marko moram do wc-a  idi slobodno ja ću jednu sam baciti dok dođeš.

Sjurio sam do wc-a taman kod vrata kad teta Ivana izlazi iz wc-a to me je još više na…io  evo Josipe izvoli uđi  ušao sam u wc skinuo hlače izvadio ku.. zatvorio oči sa slikom u mislima nagu…ne teta Ivane počeo sam da ga natežem  nakon tri, četiri trzaja  Počeo sam uzdisati eksplodirao sam mlazovi letjeli su svuda okolo po wc školjki,vodokotliću,pločicama i tuš kabini kad sam se prestao grčiti i tresti  i kad je spe… prestala da  šiklja svud okolo  spapirom sam počistio sam nered od tople sp…e bacio u školjku i pustio vodu. Bilo je lakse sve posle toga…

.