Tatina devojka, dosla na vreme…

      Comments Off on Tatina devojka, dosla na vreme…

Tatina devojka, dosla na vreme… Kao svaki maturant sam imao strah od maturalnog ispita što je i normalno a normalno bi bilo malo da se sa nekim opustim kao naprimjer Tatina devojka. Tata i ona više i ne dolaze kod nas, pogotovo otkada zna da trebam učiti za maturu i da sam večinu dana u sobi nije mi se to ni malo svidjelo. Jasno je da sam morao nešto poduzeti , otišao sam u super market tamo gdje ona radi i vidio nju kako slaže namirnice na policama na jednom djelu gdje nema nikoga . Dobar dan rekao sam , možete mi nešto pomoći? Da izvoli ? ona kaže. 

Primakao sam se uz nju skroz uhvatio je za g… i počeo ljubiti po vrata , odgurnula me bježi budalo jedna! jesi normalan! ? Slušaj me kada se trebaš nači sa starim danas? u 16h odgovori ona. Reči ćeš starom da nečeš moći i samnom ćeš se nači 16 h dođi kod mene tada sam sam. Ona odgovori slušaj mali dosta mi je tvojih ucjenjivanja brzo sam je prekinuo i rekao nismo završili sa onim što smo započeli sve je ono na brzaka bilo , a ona će dobro shvačam samo još ovaj put idi sada vidiš kako ljudi gledaju. Sjedio sam u svojoj sobi i čekao nju, 16:05 nje nema , 16 :10 več gubim strpljenje. 

Upalio sam po… na netu odjedanput me je nešto dotaklo sa leđa. Srce mi je stalo okrenuo sam se a ona se počela smijati , kako si ušla pitao sam je, kroz vrata ona reče , dobro al! rekao si da si sam pa onda nije bio neki problem.  Sjela je na mene i rekla da vidimo koje to por… gledaš , i ja ih nekad pogledam reče ona . Pokazao sam joj neke porniče koji su mi bili najdraži. 

Di.nula se i kleknula skinula mi g..e i počela mi pu..t, eh kakav samo dobar osječaj držala mi je jednom rukom ja.. i gu…a do j..a , počeo sam sten..ti ah ah gotov si upita ona? izvadio sam ga iz u.ta njezinih i počeo špricati po njezinom li.u jedan m..z joj je otišao u oko a drugi u kosu.  

.