Vozač cisterne me je…

      Comments Off on Vozač cisterne me je…

Vozač cisterne me je…… Imam 27 godina, sportom se bavim od malih nogu, kažu da izgledam baš dobro, mogu da kažem da sam harizmatičan, komunikativan, ali kad su u pitanju stvari sa muškarcima, jako sam stegnut. Da skratim, zbog posla nisam mogao u isto vreme da krenem sa društvom u Italiju, pa sam rešio da idem autom tri dana posle njih, sâm. Volim da vozim pa mi to nije predstavljalo problem.

Krenuo sam u pet ujutru, ubrzo sam stao na jednu veliku pumpu. Popijem kafu, nešto pojedem i nastavljam. Bilo je rano pa nije bilo nikoga osim mene. Posle nekog vremena ulazi jedan čovek, video sam ga od pozadi; veoma široka ramena, gore neki duks, dole sivi šorts. Ne znam što ali zagledao sam se i kontao da nema na bulji da mu se ocrt.va trag od gaća. Kako se okrenuo video sam onako dobru budžu napred. Čovek od nekih 50 godina. Video sam da ima i stomak malo veći, prosed je, ali jako dobro izgleda. Priča sa radnicom opušteno, vidim – šeta se okolo. Onda sam skontao da on vozi cisternu da dopunjava gorivo na pumpi pa da verovatno čeka da se napuni. Malo malo pa sam ga gledao, video sam da mi je par puta uhvatio pogled, primetim da gleda i on mene, ali ima neku namrštenu facu, pa kontam – sigurno nema pojma što ga gledam.

Sedeo sam tu nekih 20-30 min. U jednom trenutku čujem kako vozač kaže radnici da je gotov. Onda je otišao u WC, bez razmišljanja posle minuta krenem i ja. Ulazim, vozač stoji i pere ruke. Baš mali WC. Pored lavaboa dva pi…ra. Stanem za jedan, čujem da je završio sa pranjem ruku, kontam – sad će da izađe. Kad, vozač staje pored mene…

Bilo mi je jako neprijatno, a opet razmišljam – koji k…c ovo radim?! Shvatio sam da vozač ne piša, jer se ništa nije čulo. Onako krajem oka vidim da baca pogled ka meni. Okrenem se u jednom trenutku, pogledam ga, gleda me. Brate, stao mozak, nešto bih rekao a ne znam šta i kao debil kažem:
– Je l’ se mi znamo? Nešto si mi poznat. – Odmah sam shvatio kakvu glupost sam rekao, ali on je prihvatio. Jak, grublji glas i kaže:
– Teško, takvog lepotana bih za…mtio. – Verovatno sam bio crven kao paprika jer je vozač odmah dodao: – Gledam te tamo, kao lutka si l.p. – U tom trenutku shvatam da vozač nad…va k..u. U momentu Hvata me za ruku i stavlja je na svoj k, kaže: – Pomazi ga. On se okreže okolo i kaže: – Ajde kreni za mnom. – Pozdravio se sa radnicom i kaže da ga pratim autom.

Vozač ulazi u kamion, idem za njim…

Sedim u autu i razmišljam – brate šta ovo radim? Daj gas i beži je…e! Posle 5-6 min vozač usporava i daje migavac, neko proširenje na auto-putu i staje. Stao sam iza njega, pokazuje mi da dođem. Ulazim na vrata suvozača. Odmah me uhvatio i sjurio mi je… u grlo, žestoko mi je zavlačio ruke u g…e, ’vatao me. Spušta mi glavu i na..ja mi ki.. u usta. Dudl.. mu ga, usmerava me da mu sis..m ja.., pa vraća na k..u.  Vozač me je držao za glavu, ispuštao je glasne uzdahe i punio mi u..a. Davio sam se, morao sam da g….

.