Od danas imam dva muža

      Comments Off on Od danas imam dva muža

Od danas imam dva muža Udala sam se i posle mesec dana muž mi je saopštio da će nam doći njegov drug iz detinjstva u posetu. Bilo mi je svejedno koji je i šta je, pa tako nisam ni slušala šta mi priča. Kada se čulo zvono oboje smo pošli da ga dočekamo, vrata je otvorio muž, a ja samo što nisam pala u nesvest kada sam ga videla, a i na njemu se videlo da je baš iznenađen. Muž i on su se zagrlili a ja sam se samo rukovala.

Posle večere sam rano legla, san nije dolazio a sećanja su navirala tako da sam se veoma uzbudila jer je naš gost bio moja prva ljubav i čovek koji je umeo da me usreci uvek, prvi kome probala… koji je prvi put jedva ušao u mene.

Kada je muž, teturajući se, legao u krevet, mislio je da spavam i posle par minuta utonuo je u san. Inače je tvrdo spavao, a ja sam i dalje bila budna i ustala sam da se rashladim vodom iz frižidera, i tada mi došlo da vidim da li mi bivši spava. Otvorila sam vrata i video me je. Samo me je rukom pozvao da priđem. Dok sam prilazila krevetu, noge su mi klecale od uzbuđenja, a on je ustao, zagrlio me i rekao:
– Da li je ovo moguže, da te ovde sretnem? A želeo sam da te vidim. – I ja sam njega zagrlila i ponudila mu poluotvorena usta u koja je ugurao svoj j.zik, koji sam si..la kao luda, a kada sam osetila da mu se ku..na di.la, samo sam rekla:
– Uđi u mene ljubavi moja! Ja sam se raskrečila i sva srećna ga prim..a. Od danas imam dva muža…

.