Majka Je Od Pijanog Oca Prešla Kod Mene Da Na Miru Spava

      Comments Off on Majka Je Od Pijanog Oca Prešla Kod Mene Da Na Miru Spava

Majka Je Od Pijanog Oca Prešla Kod Mene Da Na Miru Spava… Toga novembra imao sam tačno 21 godinu. Došao sam iz vojske i pošto nisam uspio da se upišem na fakultet, odlučio sam se da po malo negdje radim, da jebem po selu djevojke i nezadovoljne žene i da pomognem roditeljima. Moja majka Bosiljka starija je od mene 23 godine. Imala je tog novembra 44, a otac Mile okruglih 50. Otac je bio stolar, bio je vrijedan, veliki ženskaroš, ali prijeke naravi, pogotovo kad popije. Majka ga se bojala. Nije smjela nigdje ni pogledati u stranu, a kamo li stati sa nekom muškarcem. A bila je rasna žena. Duga crna kosa, uvijena prirodno, crne obrve, velike sise sa tamnim krupnim bradavicama, struk kao u djevojke…

Često sam ih slušao noću dok vode ljubav.

Mama je glasna Izgubi osjećaje i za mene i brata, prepusti se i užica.
U pauzi pričaju, čujem skoro svaku riječ, jer moja soba je bila sa njihovom povezana vratima.

Tog novembra brat je taman otišao u vojsku u Karlovac, a tata je radio na terenu negdje u Mliništima. Nazvao je mamu sa nekog telefona i rekao da se zaželio svega, a najviše njene slatke čupave pičke.Sve sam čuo,jer je majka izašla sa onim pokretnim telefonom vani, ne znajući da sam digao slušalicu u kući i pritajen sve slušao.

-Nedostaješ mi, ponavljao joj je otac. Ne mogu više izdržati stalno mi se di.e, a ja ga stalno rukom sređujem kao balavac.
-I meni mili nedostaje tvoj k….Gori mi p… ljubavi.

Odlučili smo da idemo kod oca. Spremili smo ladu, natrpali u nju i slanine i rakije, jaja, ma svega.
Dođosmo u Mliništa pred kraj radnog vremena. Otac je radio u pilani, u produžetku je bila stolarija. Tu je pravio profile za vrata i prozore.

Obradovao nam se. Oko četiri po popodne bili smo u sobici u kojoj je stanovao. U kući su živjeli dvoje starih ljudi, oboje dobro nagluvih, dobroćudnih staraca, kojima je važno da imaju drva za grijanje, šta pojesti, kafe i rakije.

Otac je pio sa njima, znao sam da neće na dobro izaći.

U sobi u kojoj je otac stanovao bio je veliki kauč, sto i četiri stolice i mala peć, ona „kraljica“ peć. Otac ju je nahajcao nekakvim pocijepanim kladama, bilo je 30 stepeni unutra.
Pili su i dalje. Bilo je blizu 10 naveče, mama ga je molila da prestane piti da idemo na spavanje. Pravdala se umorom od puta.

-Hajmo Mile,Boki je umoran od vožnje, treba mu odmor, mislila je na mene.

Legao sam dole na pod, pošto nije bilo ležaja, ali ispod sebe sam satvio dupli jorgan i ćebe. Bilo mi je prelijepo.

Milsili su da čvrsto spavam.
Mama je bila samo u providnoj kratkoj spavaćici…

Pitala je tatu je li spreman.
-Mile, Boki spava, hajmo malo. Otac komiran od rakije hrkao je nepravilnim ritmom, kao da će se zagrcnuti. Inače bio je veliki spavač i teško ga je bilo probuditi. Ljeti kad grmi ni najjači gromovi ga ne tržu iz sna.

Majka je već bila nervozna, gurnula mu je ruku u gaće, dirala k…c, ali koristi nije bilo.
-Je… ti život, kud dođoh, je…m ti rakiju. A toliko sam željna k…., toliko sam se radovala da ću noćas uživati, brojala je mama sebi u bradu, a ja sam sve čuo.

Opet ga je dirala i opet bezuspješno. Jednom rukom je prešla preko svoje čupavice, osjetio sam miris vl…e pi..e, ležao sam na pola metra od nje na podu. Ku… mi je htio eksplodirati. Bio je spreman za dr…e, ali želio sam još uživati.

I treći put je pokušala majka, ali bezuspješno.
-Ostaću ipak noćas nej…na, reče majka i okrenu ocu leđa. Bila je okrenuta prema meni. Otkrio sam se, bilo je toplo, mogla je vidjeti da mi je k…c napunio ga….
-Mama, šapnuo sam joj.
-Šta je Boki, što ne spavaš?
-Ma ne mogu, promijenio sam mjesto, a i baš mi je krivo.
-Šta ti je krivo sine?
-Ma kud se večeras morao napiti. Žao mi je tebe.
-Što će ti mene sine biti žao?
-Mama, čuo sam i vidio sve.

Siđi dole kod mene da pričamo tiše, da ga ne bismo probudili.
Mama me posluša i siđe. Legla je na leđa, a ja sam se okrenuo na desni bok, podlaktio glavu desnom rukom i gledao joj velike si.., bra…ce i veliki lijepi krugovi vidjeli su se kroz prozirnu spavaćicu.. Bila je prelijepa, nejebana ljepotica željna k….
-Prevruće je, rekoh.
-Jeste baš, reče mama.

Stavio sam joj dlan na stomak. Topla si.
-Jesam sine.
-Goriš, vruća si.
-Šta vrijedi sine, kad je ova nesreća pijana, ote joj se.
-Kako može spavati pored tako rasne žene.
-Nemoj Boki o tome da pričaš.
-Jesi rasna mama, ni jedna žena nije lijepa kao ti i nema takve s..e, ni stomak, ni kukove, ništa.
-Nemoj Boki.
-Mama tvoje bra…ice su najveće i najljepše.
-Nemoj Boki.

Desna bradavica bila joj je otkrivena.
Pošao sam rukom sa namjerom da ću je pokriti.
-Gola ti je sisa.
-Izvini sine, vruće mi je.

Ostavio sam joj ruku na s..i, nije se opirala. Bio mi je to dovoljan znak.Podigao sam se na lakat i desnu bradavicu prvo liznuo jezikom, a onda sam je počeo si..ti.
-Joj sine, pa ti kao da znaš da su mi s.. jako osjetljive. Ali nemoj, nemoj majka sam ti.
-Pa znam mama.
-Kako?
Često čujem kad tražiš da ih tata ljubi i si.a.
Nastavio sam je sis..ti, a lijevu ruku sam spustio dole, na butinu. Ubrzo sam osjetio pre…žnu pi..u među prstima.
-Dozvoliću ti da je diraš, ja tako mogu sv..iti, i ti izdrkaj i smiri se, nema šanse za ništa dalje.
-Znam mama.

Kada sam joj sa dva prsta ušao u pi..u r…irila je noge, uzdahnula i rekla joj sine. Znao sam da je promijenila mišljenje.

Pridigao sam se i jezikom joj potražio kl….is. Nisu mi smetale njene kovrdžave dl..ice, mamio me je m.ris njene zrele pi..e. A tek kako me je palila opasnost, blizina pijanog oca. Pridigla se na lakat i uvjerila se da Mile spava čvrsto. Kad mi je pritisnula glavu na p..ku, znao sam da ću je je…i. -Joj sine, kako ti je dobar k…c. J..i me, ali samo tiho. Tako sam i uradio. Zbog mame sam izgubio volju i želju za djevojkom Irenom, kojoj ništa nije bilo jasno.

.