Imali smo svadbu supruga i ja, malo se supruga zanela na strani greha…

      Comments Off on Imali smo svadbu supruga i ja, malo se supruga zanela na strani greha…

Imali smo svadbu supruga i ja, malo se supruga zanela na strani greha… Ljeto, svadba kod rodbine, supruga i ja idemo, svadba je u nekom većem restoranu. Usput moja supruga ovdje ću je zvati JJ, nije nešto ekstra sa svojih 35godina, visoka 177cm, mršavija, sa veoma lijepim crtama lica i bez šminke čak. Kao što je i red, malo smo se skockali, ja klasika odijelo, ona crnu suknjicu do koljena, roza bluza. Svadba je bila dobro vesela, igralo se, plesalo, a bogami se i popilo, JJ je stalno bila na podiju za ples sa ostalim gostima, ja bih se povremeno malo pridružio, a zatim bi se vratili do našeg stola da se malo osvježim pićem.

I tako piće po piće, primjetismo da se veći broj gostiju razišao, uglavom su ostali mlađi gosti. Otišao sam do podijuma malo zaplesao sa svojom JJ, iskoristivši priliku da je malo prislonim jače uz sebe, pritom spuštajući ruke na njenu malu g… slatko se nasmijala, i poljubila me. Vraćamo se do stola da malo odmori, dajem joj čašicu i kažem da popijem na iskap u zdravlje mladenaca i njihvou prvu bračnu noć. Kako smo sjedili za stolom na stolicama, spustio sam joj ruku na nogu i polako krenuo prema me…ožju. Kada sam rukom dovhatio do ga… osjetio sam da su ne vl…e, nego mo..e. Opa šta te to tako odjednom na…ilo pitah je? Na njen odgovor zastadoh malo, na šta me ona neknako molećivo pogleda da nastavim. Pokazah joj očima na moj koji se već ukr..io. bez razmišljanja je raskopčala šlic… U momentu je stala rekavši da smo stvarno blesavi, i da nas mogu vidjeti. Ustade spusti su.njicu, kaže odoh još malo na podiju da igram. Ostao sam sjedeći za stolom i prateći JJ na podijumu za igru. Dok je igrala, dva momčića su se počeli

savijati oko nje, koristeći igru da je dohvaćaju po tijelu. U momentu nisam bio siguran kako da reagujem,… Čak sam počeo i igrati se sa njim preko pantolona, odnosno shvatio sam da me ti prizori pale jako. JJ se vraća i sjeda na stolicu, pali cigaretu, ja koristim priliku i ponovo joj stavljam ruku u me…ožje Pitam je; šta je lože te momčići? uh.. samo je rekla. Pa stavi moj u u.ta da ne vrisneš, rekoh, kaže ovdje, reko da, i ako sv..im za manje od minute, pustiću ona dva dečkića da te g..e. Lijevom rukom sam brzinski izvadio k…c vani, ona se sa..ula i strpala ga u us… mislim da sam za 10 sekundi eksplodirao i n..nio joj usta sp..om. Digla je glavu, i prokomentarisala, sad ga još više želim. Pogledao sam niz salu restorana, i vidim ona dva momčića gledaju u nas, te ih rukom pozovem da nam se pridruže za stolom. Prišli su nesigurno, sjeli preko puta nas, te tek kada sam rekao šta pijemo malo su se okuražili. Vidio sam da su željni da nešto j..u, a moja JJ je bila kao stvorena za njih dvojicu.

.