Kada sam ruku polomio snajka je pomogla…

      Comments Off on Kada sam ruku polomio snajka je pomogla…

Kada sam ruku polomio snajka je pomogla… U to vreme slomio sam ruke. Bila je zima okliznuo sam se i bum.Dosao sam kuci iz bolnice gips na obe ruke,ja skoro bespomocan. Ziveli smo u kuci zajedno sa roditeljima i moj stariji brat koji se ozenio 5 godina ranije.Snajka se zvala Milica,bila je jako fina i sve sto bi pozeleo radila je za mene.Svako jelo koje sam voleo ona je za mene kuvala.Znaci dosao sam iz bolnice,nisam isao u skolu u kojoj sam bio treci razred srednje skole ali najveci problem mi je bilo sto nisam mogao nista sam da uradim.

Nekako su dani prolazili i ja sam se mucio,drugi su mi otvarali vrata,hranili me i drugo.Jednoga dana svi su otisli na posao,kod kuce smo ostali samo snajka i ja.Mica kako sam je od milja zvao.Sedeli smo tako i meni se odjednom islo u vc,jako me je teralo da pisam ,ali nisam mogao.Kod kuce nije bilo brata ni nikog da mi pomogne a nisam mogao sam otk..cati pantalone.

-sta je bilo mili-upitaja me milica

-nista mico

-ma sta je nesto te muci vidim ja,jeli te boli

-ma nista nije-odgovorio sam

Sve jace mi se pisalo i nisam vise mogao da izdrzim.

-Mico meni se pisa ali ja ne mogu sam

-pa zasto odma ne kazes,ja cu da ti pomognem-

-ali kako…nema veze

Otisli smo do wc,prisli solji i ona je pocela da mi otko..ava panta…e,bilo je neugodno ali sam morao da se strpim.Onda je polako dosla do gacica i pogledala me-moramo i njih

-znam-rekao sam.

Uzela je rub ga..ca i povukla ih nadole-Miki ti si meni kao brat,ja cu morati da ga pridrzim da nebi isprskao.

Uzela je lagano moj kurac u ruku a ja sam poceo da pisam,osetio sam olaksanje ali pored svega osetio sam i neko zadovoljstvo da gledam nju tako lepu,velikih s..a i g..e kako mi drzi k..ac u rukama.Odjednom se on poceo dizati,izgleda zbog mog razmisljanja i u njenim rukama skocio je moj k..ac u svoj svojoj velicini i snazi.Milica me pogledala-miki d.. ti se

-jeste mico izvini

-ma nista prirodno je,a i ovih dana si sigurno u nezgodnoj situaciji,momci tvojih godina znam da svakodnevno rade one stvari,mastu…raju zar ne

-pa da ali ja sam slomio ruke pa ne mogu

na se okrenula i pogledala prema vratima.

-jesu li zakljucana ulazna vrata

-jesu zasto

-zato.Slusaj Miki ja cu da ti pomognem ali nesmes nikom da pricas o ovome,nikome,ni tvojim drugarima.

-ssssta cesss da mi pomognes

Milica je tada uzela moj k…c i pocela da ga navlaci,gledala me u oci i radila to polako,polako…

-jel ovako Miki,jel tako treba da radim

-jeste Mico,takooo

-jel treba jace ili volis nezno

-tako je super

Onda je pocela da ga na..aci jako i sve zesce,prislonila je glavu uz moju,osetio sam kako njene si.e dodiruju moja prsa.

-jesi li blizu Miki,evo ako hoces mozes da mi gledas u s..e ako ce ti to pomoci,rekla je iblago raskopcala patent na duksu,a ja sam gledao pravo u izrez medju njenim gru..ma.

-toooo Mico tooooo

-bravo Miki bravo brzo ces tiiii,vidim ja da ti je lepo

-ajde mili moj ajde -ajde daj zavrsi to,fino se istresi mili ajde aaaaaaaaaaa Mi..ooooooo,sv..o sam spricajuci svuda po kupatilu. MIca se nasmesila i poljubila me u obraz.Miki morali smo ovo da uradimo ,vise nisi mogao da trpis,jadnicak moj.Ne smes nikom da pricas o ovome-opet je ponovila.

.