Sestra moje supruge

      Comments Off on Sestra moje supruge

Sestra moje supruge… Ja i moja imamo zaista skladan brak odlican s.x sve kako se moze pozeljeti, nikada je nisam pe.ario osim u mojim mastarijama iskreno imam tu naviku da ga izdr..m ponekad al mislim da to radi vecina muskaraca i ne vidim u tome nista lose. Moja prica pocinje tako sto sam sa mojom svastikom Elmom i njenim suprugom nekoliko godina ljetujemo zajedno pa tako i te godine 2018 otisli smo skupa na more u Crnu Goru.

Inace ja imam 37 godina plave kose srednjeg rasta plave oci cesto mi kazu da sam zgodan mada sebi ne pridajem veliku paznju. Elma je mlada od mene 6 godina i od..s da njom je onako recimo korektno dobar postujemo se nikada je iskreno i nisam gledao kao zenu u smislu s..a mada je bila zgo.na jako ali smatrao sam to zab..njenim kao sto i jeste i postovali smo se jako.

Sam dolazak u bu.vu njen suprug i ja malo smo se zabavili oko rostilja da rucamo pa malo na plazu kupanje itd. I sve idealno plaza uobicajeno ku.anje mada sam kroz suncane naocare vidio da se Elma malo udebljala par kilograma sto je dalo njenoj g..zi idealne obline gledao sam i divio se pomalo zavidio njenom muzu, crna duga kosa si.. idealne,po mom uku.u nesto između 4/5 lice cisto kao san,ali sve sam to gledao i uzivao u svojoj masti mada do tada nikada nisam gledao na nju tako tim ocima. Bez obzira na sve nebi se usudio ni u snu da skonta jer malo je bila ljute naravi i pored svega sestra moje zene.

I te noci lagana vecera pomalo umorni idemo da spavamo zena moja predlozi cigaretu na terasi apartmana koji pruza idealan pogled na more mjesecina talasanje vode predivno.Moja zena izasla je prije mene naguzila se preko ograde i pusi cigaru ja onako gledam g… i njezno je po.ilujem i pu..m na sto mi supruga kaze pazi da nece vidjeti oni posto smo u istom aparmanu sa 2 spavace sobe a svaka soba ima balkon kroz salu mi kaze strpi se dok ispusimo u najavi s.x sto me nalozilo ono baš dobro.

Udemo u spavacu sobu i pocne igra moja zena voli finu predigru i ne dug s.. 10 min a ja volim zaista da to traje i po tome smo se razlikovali. Poceo sam da je gu..m i ona je vec svr…a i ceka mene a meni se neda svr..t nikako je..m ko ludak,ali nema sanse moram se bas skoncentrisat a moja zena zna da ja volim da mi govori udri me,je.. me to sreco samo me je.., to me p..i uvjek i tad je vidjela da mi je tesko sv…t i pocela je da govori perv..zije polu glasno zaboravili smo da nas od Elme moje sva.tike i njenog muza djeli samo regips zid i nista vise. Nakon 15 min cuo sam da su se vrata otvorila u susjednoj sobi malo smo se pritajili i nastavili jer neko je od njih otisao u toalet. Nakon 15tak min sv..io sam i moja supruga je otisla u wc poslije nje sam otisao ja,tusirao sam se i po..sio i onako dok sam se brisao vidio sam vrecicu blago blijedu u kojoj je nesto aludiralo na komad gardarobe neke krpice tako mi se cinilo svezana vrecica ostavljena na perilici rublja.

.