Nosi maramu na glavi i kada sam zaspao sledi nesto novo za mene…

      Comments Off on Nosi maramu na glavi i kada sam zaspao sledi nesto novo za mene…

Nosi maramu na glavi i kada sam zaspao sledi nesto novo za mene… Ja sam bio od one stare škole, kojemu je put bio važniji od cilja, pa sam tako otišao za Sarajevo vlakom umjesto avionom. Vlak je kretao iz Zagreba u 21 sat, a u Sarajevu bi trebao biti sutra oko pola 10, ako sve bude u redu, naravno. I tako se ja smjestio u kupeu nekih petnaestak minuta prije polaska, a vlak je bio više nego prazan. Vagon restoran još nije radio, pa sam pijuckao kavu koju sam uzeo iz bara na kolodvoru. Nije bila nešto, ali je grijala u ovu jesensku večer. Kao što sam i rekao, plan polaska i dolaska nikad nisu sigurni, tako da smo u polasku već kasnili sat vremena. Ja sam se zavalio u praznom kupeu, te počeo lagano dremuckati, pošto su konačno uključili grijanje u vlaku. Uto je došao kondukter, pa smo riješili formalnost sa kartom, te sam opet ostao sam. 

Zatim je uz kupe prošla jedna djevojka, a imala je zamotanu glavu, a lice je bilo predivno. Nasmješila mi se, pa produžila, a izgleda da je tražila prazan kupe. Uzdahnuo sam i zavalio sam se natrag, razmišljajući kako bi bilo dobro imati sa nekim popričati, jer će put biti dug. Nakon desetak minuta se ponovo pojavila ona djevojka na vratima i otvorila ih:

– Dobra večer, jel ima kojeg slobodnog mjesta? 

– Naravno.. -rekoh osmjehujući se i pokazavši na čitav prazni kupe- Samo se Vi smjestite. 

– Hvala Vam.. -rekla je i unijela torbu, te sam se ponudio i pomogao joj staviti ju na predviđeno mjesto iznad sjedala, a ona se samo sramežljivo nasmješila. 

– Ja sam Zdravko -rekao sam i pružio joj ruku, a ona je pružila svoju. 

– Edina, drago mi je -skinula je kaput i vidio sam da je u uskim trapericama, te isto tako uskoj bijeloj majici koja je ocrtavala njeno bujno poprsje. 

Nakon toga smo kratko razgovarali, te sam saznao da radi u Zagrebu, a inače je iz Sarajeva, ima 27 godina, nije udata, a da maramu nosi samo kada ide svojima u Sarajevo. Bila je vraški zgo..a, sa predivnim osmjehom i divnim smeđim očima. Ponudio sam ju kavom, pa sam otišao do va.ona restorana i uzeo dvije kave, a trebalo mi je malo akrobacije da ne prolijem ništa do povratka u ku.e. To su bile naše željeznice i pruga, pa se mogu želiti kome hoću. Ubrzo sam bio u kupeu, te smo Edina i ja sad lagano pijuckali kavu. Nakon nekog vremena smo odlučili odspavati, te sam navukao zavjese na vrata i ugasio svjetlo. Velikodušno sam joj prepustio mjesto uz prozor, pa se razvukla preko dva sjedala koja kad spustiš imaš ležaj. Ja sam uzeo srednji u slučaju da netko otvori vrata i ne bubne u mene. Nisam mogao nikako zaspati dok je Edina već duboko disala. Zamišljao sam svašta i svakakve scenarije, te je kao rezultat toga bio moj polukruti ku..c u hlač..a. Srećom pa je Edina sp..ala i nije ništa vidjela. Nakon toga sam i ja zaspao, dok me nije trglo nešto, tj nečija ruka na meni. Nisam se na.lo trgnuo već sam samo otvorio oči i ugledao Edinu kako prelazi svojom rukom preko moje izbo..e na prepo.ama. Osjećao sam kako mi je gl..ić vla..n, a njena ruka nije nimalo pomagala u tome da prestane biti vla.an. Tada sam se pomakao, a Edina je brzo povukla svoju ruku i gledala je kroz prozor. Ja sam se samo nasmješio:

– Ako ti se sviđa ne moraš se sramiti.. -tiho sam rekao, pa se okrenula sva crvena u licu, koliko sam uspio vidjeti u polumraku. 

– Oprosti.. ali bilo je primamljujuće.. -tiho je rekla i dalje držeći ruke uza sebe.  a onda me iznenadila kad se ustala i nag..la nad mene, te je strpala moj gl..ić u svoja us.a. Osjećao sam njen jezik na njemu i lagano njene zube. Nakon samo jedne minute njenih usana počeo sam svrš…ti. 

.