Za rodjendan mi je rekao da obucem nesto dobro i odveo me tamo gde nisam očekivala…

      Comments Off on Za rodjendan mi je rekao da obucem nesto dobro i odveo me tamo gde nisam očekivala…

Za rodjendan mi je rekao da obucem nesto dobro i odveo me tamo gde nisam očekivala… U braku smo već dosta dugo. Za rođendan mi je rekao da me vodi na jedno mjesto, da se spremim i obučem nešto dobro… Kada je došao s posla već sam bila istuširana i spremna. Nisam puno pitala, spremio se i on i krenuli smo. U stomaku čudni leptirići. Gdje me vodi? Jedno vrijeme smo se vozili i stigli ispred meni nepoznate kuće. Pitala sam gdje me to doveo, kaže „samo uživaj ženo i ne pitaj mnogo“. 

Na ulazu nas je dočekao momak sportski građen, oko 30 godina. Ja sam još uvijek bila iznenađena. Muž je rekao momku moje ime i da je za mene zakazana masaža. Pogledala sam ga a on mi je rekao „eto ti poklona za rođendan“. 

Samo sam prozborila „dobrooooo“ od uzbuđenja i ušla. Muž zamnom a maser za njim. Uveo nas je u jednu sobu opremljenu za masažu. Mirisne svijeće, maserski sto, lagana muzika. 

Rekao mi je da se raskomotim i izašao. 

Skinula sam se u donji veš, legla na sto i pokrila peškirom. Osjećala sam nelagodu. Muž se smjestio u kutak gdje bio dvosjed i stolić.

Pozvao je masera da sam spremna. Čim je ušao počeo je sa pričom da me opušta i da se priprema za masažu. Pripremao je ulja i polako započeo masažu od ramena. Peškir je polako spuštao duž leđa. 

Znala sam da nas muž radoznalo posmatra i da ga sigurno pali prizor koji vidi ispred sebe. 

Kakao je spustio peškir vidio je…Maser ga je zovnuo da priđe i samo rekao „spremna je“. Muž je počeo . Jako se zakucavao u mene.  Vidjela sam da se i maser oslobodio viška odjeće. Prepušta me maseru.. Nakon nekoliko sekundi osjetim i vrele mla… po svojoj g.. i leđima. Sjela sam mu.u u krilo i zahvalila se na tako divnom poklonu za rođendan. Čist užitak i zad…ljstvo, s tim što mi je sad potrebna jedna obična ma…a.

.