Sve je bilo oke dok se nije okrenula na ledja… Studiram u Beogradu i imam 20 godina. Kako bih prikupila malo novca, odlučila sam se da uz faks radim masaže. Krenula sam da radim u nekom salonu, malo se ispraksirala i onda mi je gazdarica ponudila da radim i ero..ske masaže koje su tri puta više plaćene od običnih. Nije me primoravala, ja sam se dugo premišljala i mozgala, i jedan dan reko’ – ajde hoću. Rečeno mi je da nije u pitanju s.., već masaža telom, sa ručnom završnicom. Ukoliko se dogovorim sa klijentom drugačije, to je moja stvar, što ja stvarno nisam planirala.

Odradila sam četiri klijenta i nakon toga odlučila da ne želim to više da radim. Jedan momak je izgledao pristojno i bio kulturan zaista. Pitao me je da mu po…m, što sam odbila. Ova druga dvojica su bili užasni, neuredni, trazili mi s..s, pipali me. Sve ovo me je dovelo do te odluke koju sam saopštila gazdarici, što je ova sasvim normalno prihvatila.

Jedan dan me gazdarica zove i kaže:
– Slušaj, treba da se radi večeras jedna „four hands erotska masaža“, ali ženi. Ja je radim ali ni jedna druga devojka nije slobodna, pa si mi ti poslednja opcija. Rekoh:
– Hoću, ali ja to nikad nisam radila i ne znam.
– Ma nema problema, videćeš, samo ćeš pratiti šta ja radim.

Dosla sam uvece usla u sobu za masazu i ugledala svoju profesorku sa fakulteta. Je.. te, da li je moguće? – mislim se u sebi. Videla je i ona mene. Obe smo se zbunile i šta sad, ne možemo da pobegnemo nigde. Prvi put radim ero..ku masažu zeni, prvu put uopšte imam neki vid odnosa sa ženom, pa baš profesorka sa fakulteta. Baš sam bila stegnuta, ali kad sam je videla g..u, moram reći da sam bila fascinirana. Bila je starija od mene 20-ak godina a telo bukvalno savršeno.

Pratila sam gazdaricu šta je radila i mogu reći da profesorka sigurno nije primetila da prvi put radimo zajedno. Dodirivala sam joj grudi i g..u dok je gazdarica preuzela na sebe ostatak. Završile smo tu ma..žu, a ona je otišla.

Isto veče sam je našla na Instagramu i gledala njene slike. Nikada nisam pomislila ni na jednu ženu do tad. Nikada se nisam poljubila ni sa jednom drugaricom, iako su sve to radile. Nisam je srela na faksu a nakon par dana me je gazdarica ponovo pozvala:
– Slušaj, ona žena od pre neko veče je sad zvala hoće opet, ali samo tebe, i to nuru masažu. Iskreno, sve u meni je zadrhtalo, želela sam to ali nisam htela odmah da joj kažem. – Videla si da je žena normalna, razmisli pa mi javi. – Nakon par sati sam je pozvala i rekla da može.

Sutradan sam dosla na masažu i pravila se da je sve normalno. Kod niri masaže u suštini ja tuširam klijenta pre glavne masaže. Dok sam je tuširala, ona mi se obratila:
– Slušaj, tražila sam tebe da bismo razgovarale o ovome. Ni ja ni ti sigurno ne želimo da ovo izađe u javnost. Samo želim da potvrdim sa tobom da je to okej.
– Naravno, budite sigurni da neće saznati niko.
– Super, drago mi je da se slažemo. Sad ne želim da imaš obavezu da me m..iraš, ukoliko ne želiš, reci slobodno.
– Ne ne, sve je okej. Ovo je posao. – Mislim se – želim da te ma.iram.

Prešle smo ja i moja profesorka na glavnu masažu. Prvo sam je masirala rukama pa polako telom. Prešla sam granicu u jednom trenutku ali ona nije odreagovala. Rekla sam joj da se okrene na leđa, gde sam se opet trljala po njoj. Gru.i su nam se dodirivale, a skoro i usne. Nisam više znala šta ću od sebe, skliznula sam do…

Nabijala me je još jače. Onda me je povukla gore i gurnula mi jezik u u.ta. Sela sam joj na glavu nakon toga. Mnogo me je dobro li..la profesorka, tako da sam brzo sv..ila.

Termin smo odužile 20-ak minuta vise, ali ovo je bilo nešto sasvim novo za mene. Nadala sam se da će se ponovo desiti…