Sestra nije znala da imam lozinku njenog profila, pa sam je zatekao u duplom obroku…

      Comments Off on Sestra nije znala da imam lozinku njenog profila, pa sam je zatekao u duplom obroku…

Sestra nije znala da imam lozinku njenog profila, pa sam je zatekao u duplom obroku… Pozdrav, podijeliću sa vama jednu priču o mojoj sestri i mom prijatelju (ovog puta dva prijatelja). Moja sestra Mara ima 38 godina i u braku je već 13 godina, a muž joj radi u drugom gradu, te tako putuje svaki dan. Mara je inače mnogo zgodna žena, visoka je nekih 170 cm. Ranije sam saznao da moj drug j… redovno moju sestru i oboje uživaju u tome i, kako sam ja sasvim slučajno saznao za to, provjeravajući poruke na mesindžeru profila svoje sestre, pa sam malo i osjećao „krivicu“ jer sam ih ja i upoznao.

Moja sestra nije znala da imam šifru od njenog profila, a ja sam znao svaki put kad se dogovaraju da se vide, i bio sam nekako oguglao na to. Ušao bih nekad da pročitam poruke, iskreno nije mi smetalo što mi drug je.. sestru, Međutim, ovog puta ih je izgleda i to „smorilo“, pa su odlučili da naprave tr..ku. Imali su više predloga ali izbor je pao na jednog mog i njegovog prijatelja. Moja sestra i on su se dogovorili da s.. bude kod moje sestre kući i u koliko sati tačno.

Nisam mogao da ostanem miran, otišao sam do sestre pola sata prije dogovorenog termina. Bila je sva čudna kad sam sjeo, rekla je da žuri i da mora da ide u grad da se nađe sa drugaricom na kafi, pa sam rekao da odlazim i ja, i da me ne mora pratiti. Umjesto da izađem, ušao sam u sobu na donjem spratu koja je bila tik pored ulaznih vrata kuće. Ubrzo zatim čuo sam i kucanje na vrata. Bila su to moja dva prijatelja, a moja sestra ih je toplo primila i dočekala. Pitala ih je šta će da piju a oni su odgovorili da hoće da si..ju mleko iz njenih s..a. Čuo sam da se moja s..tra glasno nasmijala.

Ja sam u tom trenutku izašao iz sobe, oškrinuo vrata i počeo da gledam scenario.

Dok su joj oni strasno liz.li s..e, moja sestra je u tome uživala. Kleknula je na koljena i počela otkopčavati šliceve njima. Kad im je izvadila ku… počela je pu..ti, a ja sam baš tada otvorio vrata i ušao u dnevni boravak. Svi su skočili i bili su vidno postiđeni. Drugovi su mi se izvinjavali, moja sestra me nije mogla gledati od sramote. Rekao sam joj da je sve u redu i da nastavi, da će dobiti ono što traži, a njima da je slobodno je.., ona to želi. Sve je to za mene bilo normalno.

Ako moja sestra želi kitu ili dvije, zašto da ne dobije?

Posle malo vremena atmosfera se povratila, moja sestra ih je pri..la u usta, gu..cu i p..u. Momci su joj sv..ili po faci, a ja sam joj, kao pravi brat, sve to očistio vl..nom maramicom. Oni su otišli, a moja sestra Mara me je pitala šta može da uradi za mene da ne bih nikome pričao ovo. Naravno, p..enje ku..a je uvijek dobra opcija, pa mi se tako moja sestra rođena dobro nap..ila ku..a, dobila opet po..iju spe..e, doduše ovu moju je morala da pr..uta iako nije bila ljubitelj toga. Priča je istinita, ali ne znam koliko sam je ja slikovito opisao. U svakom slučaju pozdraaaaav!