Zacrvenila sam se pred očuhom… Pozdrav svima, ja sam Sandra i imam 27 godina, ovo je moja stvarna incest priča koja je se desila kad mi je bilo 18 godina. Živjela sam u normalnoj balkanskoj porodici, otac je radio na baušteli a majka je bila kuharica. Oduvijek sam na oca gledala kao na simbol snage, dobrote, bio mi je pojam i stub naše porodice i bio je krupniji jako lijepo građeni muškarac 40-tih godina.

Mama je bila otišla na posao kao i obično, a tata me je dočekao sa doručkom i kafom. Bio je u bijeloj maloj majici i u šorcu, sjela sam za stol a on je sjeo pokraj mene. Gledao me je ravno u oči i pričao mi nešto što nisam odmah registrirala jer sam zamišljala scene od prošle noći, zatim me je pitao kako sam spavala i jesam li se naspavala.

Klimnula sam glavom i rekla da jesam, da sam se baš naspavala. On je se smiješio kao da je znao da sam ih gledala sinoć, zacrvenjela sam se sva. On je to primjetio i pitao me direktno zbog čega sam crvena a ja sam naravno lagala i rekla mu kako ću vjerovatno da se razbolim. Tako, jedne večeri ustala sam, kao i obično, očekivajući da ću vidjeti akciju svojih roditelja ali nisam ništa zatekla, otac je spavao u boksericama, majka je također čvrsto spavala, a ja sam samo produžila u wc. Zadržala sam se u wcu više nego i obično i čula sam kako netko hoda prema wcu. Zaledila sam se od straha ali sam negdje u sebi očekivala da je tatica.

Tako je i bilo, otvorila sam vrata i vidjela sam taticu samo u boksericama sa poludignutim ku..m. Zanijemila sam i na…ila se kao nikada u zivotu, on je to primjetio i pitao me da li može da uđe u wc.

Ja sam samo klimnula glavom i krenula da izlazim. U tom trenutku, uhvatio me je za ruku i rekao mi da ostanem sa njim u wcu ako želim, ja se, naravno, nisam premišljala samo sam ukipljena ušetala unutra.

On je zaključao vrata za nama i preslonio me uz njih, i dobro od*ario… Legla sam u krevet i nisam mogla vjerovati da mi je rodjeni otac uzeo ne.nost, toliko bolesno i dobro u isto vrijeme. Osjecala sam se toliko gresnom ali sam takoder bila u raju od scena i svega sto se izdesavalo i jedva sam čekala sutra da opet vidim taticu.