Sestra je htela od mene da napravi malog patuljka…

      Comments Off on Sestra je htela od mene da napravi malog patuljka…

Sestra je htela od mene da napravi malog patuljka… Mesecima odlazim na redovne seanse kod svoje gospodarice. Dama koja ima oko 40 godina i koja sa lakoćom od mene napravi poslušnog patuljka. Sve vreme mi je pominjala svoju sestru koja zna šta ona i ja radimo prilikom viđanja. Jednom prilikom kada sam otišao kod nje, bio je petak popodne, u dnevnom boravku ugledao sam još jednu damu.

– Klekni odmah na pod i poljubi cipele moje sestre, rekla je gospodarica. Naravno odmah sam poslušao i poljubio crne salonke koje su se našle predamnom. Gospodarica je sela na fotelju pored i krenula je igra. Naredila je da skinem majicu i šorc u kojima sam bio i da kleknem između njih dve. Na stočiću sam video šoljice, a kada je gospodarica uzela upaljač znao sam šta sledi. Zapalile su cigarete, a ja sam blago zabacio glavu unazad i otvorio usta. Naizmenično su tresle pepeo u moja u..a i naglašavale da ništa ne smem da pro..tam. Povremeno bi mi plju.ule u usta. Osećao sam se bespomoćno i jedva sam uspevao da ne

progutam grozan sadržaj u svojim us..ma. Kada su završile ugasile su cigarete o moj jezik i rekle da idem do kupatila i sve lepo isperem jer će im moj jezik trebati čist. Po povratku dobio sam povodac oko vrata, skinuo sam i bokserice što je izazvalo smeh mojih gospodarica. Videle su koliko me loži trenutna situacija. Odmah sam vezan za radijator, a one su izašle. Za oko pola sata su se vratile doterane, delovalo je da negde idu. Prišle su jedna, pa druga da im poli..em đonove štikli, zato im je trebao čist jezik. Kada sam završio gospodarica mi de obratila.

– Idem sa svojom sestrom na večeru, ti ćeš nas tu čekati, ako budemo raspoložene možda dobiješ ostatke naše hrane za večeru. Ne brini se, bićeš kod nas ceo vikend. Igraćemo de sa tobom non-stop i bićeš jeban mali, samo da znaš.

Uz udarce štikli o pod izašle su iz stana, a ja ostao go, vezan za radijator da ih čekam preplašen zbog onoga što će uslediti narednih dana.

Nastavice se!!!!!!!!!!!