Udata je za starijeg inspektora, uvek me zvala na neku “kafu”

      Comments Off on Udata je za starijeg inspektora, uvek me zvala na neku “kafu”

Udata je za starijeg inspektora, uvek me zvala na neku “kafu” Znao sam da je udata za dosta starijeg inspektora s kojim ima dvoje djece, tako da me nešto posebno nije ni zanimala. Jedan dan ubijam dosadu po fejsu kad jedan novi zahtjev, ni manje ni više nego Dijana. Prihvatim je, javim joj se, poruka po poruka, žali se ona kako je zapostavljena u braku, kako joj muž ne posvećuje dovoljno pažnje. Vidim ja na šta ona cilja. Ugovorimo tu neku ”kafu” za sutra naveče.

Dijana je bila crnka srednje visine, solidne g..e i malo većih si.a, sve u svemu, dobra p..ka što bi narod rekao. Sutra naveče se nađemo, popijemo kafu u jednom zabačenom etno restoranu. Uglavnom me davila svojim problemima, šta joj fali, šta joj treba.

Meni u glavi samo je..čina, mislim se: Popustiće ona večeras. Predložih joj da se provozamo, ona prihvati kao da je jedva čekala. Tokom vožnje stavih joj ruku na koljeno, vidim ne buni se. Počeh da joj zavlačim ruku između nogu, da joj diram si… Ona se samo gl..no kik..ala i govorila: “Ti si lud, ja sam udata”. Odvezemo se do obližnje šume i počnemo se lju.iti kao ludi, meni k..c samo što ne eksplodira. Počeo sam da skidam sve sa nje, jedva čekajući kada ću li..ti njene nab..kle sis..ine. Dugo sam ih li..o, sis.. bra..vice, lagano se spuštao jezikom do njenog p..ka. Skinuh joj farmerice, crne ga..ce a tamo svježe obrijana mačkica već ovl..ila od sokova.

Odmah sam prionio na posao, jezikom joj dodirivao usmine, klit.ris, dugo i vrijedno je liz.o. Dijana se gubila od zad..ljstva, ali nije ni ona meni dužna ostala. Odmah nakon toga stavila je moj ku.. u svoja usta. Bože, Dijana je bila prava umjetnica u pu..nju. Stavio sam ga i počeo da je malo grublje je..m. Samo je st.njala i govorila: “To, to, jače !!!” Naravno da nisam mogao izdržati mnogo tim tempom. Izvadio sam ga i počeo da svr..vam kao lud po njenom sto..ku i sis..a. Zadovoljno se smješila i rekla mi: “Naravno da ćemo ovo ponoviti, ne puštam te, večeras si samo moj.”