Mama je otisla do grada i ostavila me a svojom drugaricom da joj pravim drustvo…

      Comments Off on Mama je otisla do grada i ostavila me a svojom drugaricom da joj pravim drustvo…

Mama je otisla do grada i ostavila me a svojom drugaricom da joj pravim drustvo… Dosla je kod mame u firmu relativno skoro,brzo su se zdruzile i isle jedna kod druge na kafu,bez obzira sto sam bili udaljeni. Imala je sina tako da sam cesto isao kod njih, muz je bio u glavnom na putu. Jednom prilikom kada smo otisli kod nje bila je u helankama na kojima se jasno videlo sve.

Proslo je desetak dana i dosla je kod mame na kafu mislio sam da ce joj reci sta se dogodilo,medjutim od toga nista nije bilo,ali s druge strane situacija je bila kao porucena sto ce se kasnije ispostaviti.Majka je otisla do grada i ostavila me da joj pravim drustvo.Kada smo ostali sami nakon par minuta odgovorila mi je kako sve razume s obzirom na moje godine. Zamolila me je da joj pokazem put do kupatila sto je meni

kao klincu bilo cudno jer je dolazila vise puta tako da je znala. Pozvala me je da udjem unutra, skinula mi je trenerke i pocela dr… bio mi je kr.t,nisam znao sta me je snaslo,sv..io sam i s..ma je bila svuda po njenim rukama i o gla..cu. Sp… sa gla..ca skinula je jezikom dok je ovu s ruku polizala. Nakon toga smo se sredili i vratili u sobu, ona je tom prilikom rekla da je sve ovo uradila zato sto sam bio iskren,sve ce ostati medju nama.