Kao poklon za veridbu, verenik je bio ispred i slusao…

      Comments Off on Kao poklon za veridbu, verenik je bio ispred i slusao…

Kao poklon za veridbu, verenik je bio ispred i slusao… Istinita prica a ujedno i moja prva. Bila sam sa verenikom na egzoticnom putovanju, kao poklon za veridbu… Jos dok smo planirali put u glavi mi se vrzmala misao na kojim mestima i kako cemo imati sex, jer obadvoje smo veoma nezasiti u tome, valjda smo i zato toliko zajedno. Elem, otisli smo imali odnose na svakom cosku ali meni je tu falilo nesto, neko dodatno uzbudjenje. Cesto sam mastala da se je..m sa nekim dok mi je verenik u susednoj pr…oriji. To me je p.lilo, jako! Par dana pre polaska kuci lezala sam u krevetu i cekala dostavu dok je verenik bio u kupatilu. Neko je pokucao na vrata i to je bio decko koji je doneo nesto sto sam ranije porucila. To stvorenje, to je bilo nesto savrseno. U belom sorcu i majici, isklesan kao po Apolonovom modelu. Pozvala sam ga unutra da mu dam novac. Dok sam isla ka torbi, prosla mi je misao kroz glavu,sto da ne! Sad je vreme da ostvarim svoje mastarije. Zensko ko zensko, pocela sam da se uvijam, zadizem haljinu dok sam

ceprkala po tasni. U medjuvremenu sam cula da se upalio tus u kupatilu. Pomislih, sad ili nikad! Prisla sam decku, sa nekom tremom, i sapnula mu na uho : “da li bi mi ispunio zivotnu zelju” “kazite” “zelim da me jebes, odmah sad!” Mislim da je prvo pomislio da sam luda, drogirana, pijana… Ali kada je video da sam skinula haljinu i ostala gola, shvatio je da se ne salim. Stojala sam ispred njega i cekala… Progovorio je: “ali cujem tus u kupatilu! ” ” moj verenik. Ne brini nece on jos bar 10ak min. ” Zatim sam ga povukla za sorc i dovela do kreveta. Legla sam na ledja i rekla: ” ako me zelis izvoli” i rasi.ila sam noge. Poceo je da se skida ne vidjenom br.nom. Kur..c mu je bio uveliko nadignut, cvrst, prav kao strela i sav u zilama i venama. Pomislila sam da cu svrsiti od adrenalina i samog gledanja! Legao je preko mene i stavio svoj debeo ku..c na ulaz moje pi..e. Sapnula sam mu:
“Zelim da me je..s jako i brzo!” Sjurio se u mene veoma brzo! Poceo je da ga na.ija iz sve snage. Misao da

mi je verenik u susednoj prostoriji a da me na nasem krevetu je.e drugi decko dovela je do toga da sam odma sv..ila. Ali nisam zelela da stane. I dalje sam osecala uzitak. Promenili smo po.u. Ja sam sad ja.ala na njemu. Govorio mi je nesto nerazumno, na njihovom lokalnom jeziku. Osecala sam da sve vise raste u meni i zapretila mu: “Da se nisi usudio da sv..is bez mog odobrenja, jasno! ” ” jasno kao dan.” Ja.ala sam na njemu kao luda, svakim ubodom njegovog kurca bila sam srecnija. “Jebi me, jebi me, jebi meeeee! ” tiho kroz zube sam procedila ” Pocepaj me, ahhhhh…. ” ” Zelim jos jos jos!.” ” Tako, tako, tako. jebi me dok mozes, brzooo. ” Zatim sam osecala da moj orgazam polako stize i ubrzala sam tempo koliko sam mogla. On se grcio i videla sam da nece jos dugo uspeti da izdrzi. ”Svrsi u mene, napuni me, ajdeee nemoj da me stedis.” Zatim sam svrsila a on explodirao u meni. Ispustio je krik i ja sam se uplasila da ce ga verenik cuti. Brzo se obrisao, obukao i otisao. Ja sam sredila sebe i krevet. I onda mi je sinulo! Jbt pa ja nisam cula kada je tus prestao da se cuje….