TETKA NA PAGU

      Comments Off on TETKA NA PAGU

TETKA NA PAGU… Bilo je kao i svako ljeto do sada ja sam krenio put Otoka Paga. Pošto tamo imam tetku Maricu koja zivi sad već dosta dugo sama jer se rastala od muža. I tako sam ja došao raspakirao se i pozdravio s tetkom i obavio uobičajeni razgovor šta i kako sam, kako je Ona.. . 

Nakon toga odmah sam se raspakirao uzeo svoje stvari za kupanje i trk na plažu. Imao sam tamo već društvo neko koje sam znao ali mene je najviše p..ila moja tetka koja je imala velike s..e i jakoo se dobro drzala uvijek bih na nju dr..o pod tušem kad bih bio.

I tako kupao sam se cijeli dan i zabavljao na plaži kad je već došlo vrijeme za polazak kući jer sam već i gladan bio. Došao sam kod tetke kući i krenio se otuširati pa onda nešto u us.a staviti. 

Krenio sam pod tuš, ušao pod kabinu pustio vodu i krenio s tuširanjem ali I malo izdr..t svoj ku..c misleći na svoju si..tu tetku. I tako dr..m ga ali nisam čuo da je teka ušla u kupatilo i sve je vidjela.

– “Šta to radiš Marko? “ odmah sam prekinio d… i on se spustio. – “Uuu.. vidim da imaš dobar k… za tako mladog dečka. ” Rekla je…