Častio sam ga sa jednom dozicom da ne razocara moju sestru…

      Comments Off on Častio sam ga sa jednom dozicom da ne razocara moju sestru…

Častio sam ga sa jednom dozicom da ne razocara moju sestru… Moja rodjena sestra Marija ima 35 godina, smedje je kose i izgleda jako jako dobro, visoka je nekih 1.70cm, naravno ima i muza i porodicu.. Tako da Mariju mozemo svrstati u kategoriju mladih milf mama.. Kako smo ja i Marija provodili mnogo vremena zajedno (posao nas je vezao) znao sam bukvalno sve o njoj, cak sam imao sifru od njenog instagram naloga.. Jednog dana slucajno sam usao u prepisku na njenom profilu sa najboljom frendicom u kojoj je izmedju ostalnog pisalo da se zasitila vise suprugovog p…, da bi probala nesto novo samo da bi znala da ce imati 100% intimu..


Prosla su nekolika dana od toga a mene to nikako nije izlazilo iz glave, pa sam odlucio da poduzmem neke korake.. Jednog dana na poslu zamolio sam svog najboljeg ortaka Rada da dodje da popijemo kafu, jer od posla nisam imao kad izaci u lokal sa njim. Tu je naravno bila i Marija obucena u jako jako usku mini suknju i dolje vece stikle a gore kosulja providno bijela, ponudila se da skuva kafu, sto je par minuta posle i ucinjela.. Dok je hodala primjetio sam poglede od strane Rada prema Mariji.. zaista je bila je..zovna, brat sam joj ali sam je gledao i ja..


Pricali smo tu dugo, svakakvih tema, a onda je dosao trenutak i da Rade ode.. Pozdravili smo se a Marija mu je rekla da navrati slobodno kad oce, bez obzira jesam li ja tu, da popiju kafu.. Taj dan kasnije odlucih pozvati Rada na kafu uvece, te mu predocih plan da je.e moju sestru, emocije su mu se pomjesale bio je vidno zacudjen, na..ljen i uz.udjen.. Rekao je ako to nece uticati na nase prijateljstvo da bi je rado jeb.., samo ludi ne bi..


Napravismo plan za poruke koje Marija mora vidjeti, te tako sledeceg dana meni kao ‘slucajno’ ostane prepiska na laptopu na kojem je Marija radila moja i Radeva dje pricamo o pe..sima, i dje on(osmisljeno) hvali sebe kako ima pim.ek od 22cm(sto je i bila istina, bio je izuzetno obd..en). Kada sam se vratio Marija je bila vidno uzrujana pitao sam je da li je sve okej rekla je da jeste, ali nije bila okej, bila je na oblacima:) Plan do moga cilja je bio trasiran i ovim sam ostvario veliki napredan u njemu, Marija se primila na pricu i zeljela je njegov ku..c. Nije proslo ni 20 minuta zapratila ga je na instagramu, a isti dan tu vecer mu je lajkovala nekolike slike, naravno Rade joj je uzvratio i poslao poruku zahvalio se na lajkovima.. kao i ona njemu i usli su u pricu koja je na kraju rezultirala tim da Marija pozove njega na kafu sutra dan ujutro, sto je on sa zadovoljstvom prihvatio. U medjuvremenu javila mi se Marija i rekla da dodjem sjutra na posao oko 12h jer ranije ima nekih obaveza…


Castio sam Rada jednu tabletu za potenciju, da ne razocara moju na..ljenu sestru Mariju i rekao da mi isprica sjutra sve kako je bilo.. Sjutri dan dosao sam oko 12h na posao, Marija je blistala, ali ipak izmorena kao da je slabo spavala, kosa joj je bila rascupana, koljena su joj bila crvena, a kosulja izguzvana.. Kada sam se vidio sa Radem uvece i kada mi je pricao sta se izdesavalo izmedju njega i Marije shvatio sam da mi je sestra jedna velika kur..a, a on mi je detaljno sve opisao..