Tiho majka je u sobi pored…

      Comments Off on Tiho majka je u sobi pored…

Tiho majka je u sobi pored… Spremali smo se na more.. . Duge pripreme i pakiranja, kupnje i tako to. Jedan dan je tata dosao s posla i rekao da neće dobiti godišnji tako da samo mama i ja idemo na more. U početku smo bili malo razočarani jer volimo putovati ali snašli smo se. Pošto smo rezervirali apartman za 3 osobe mama je odlučila pozvati svoju kolegicu s posla. Ime joj je Zrinka i u zlatnim 40-im godinama je. Dugo je dobra prijateljica s mamom tako da mami isto nije teško palo što ide s nama. Zrinka ima dugu plavu kosu. Veliko i dosta celulita, ali za neko čudo nije bila debela već je imala jako uzak struk. Uvijek ima taj neki svoj razgovor koji me dovodi do ludila. Činilo mi se uvijek koda se suzdržava nečega jer kada su starci znali pričati o s… u društvu ili pričati tako nekakve viceve ona bi sramežljivo gledala kao da je ne..na.

Došao je i taj dan, spakirali smo se i krenuli na more. Došli smo u apartman i naravno svatko je zauzeo svoju sobu. Ja sam spavao sam u jednoj sobi a mama i Zrinka su spavale zajedno. Kada smo došli na more odmah smo se svi presvukli u kupaće i krenuli na a plažu. Naravno jedva sam čekao vidjeti Zrinku u kupaćem jer to dupe me izluđivalo. Došli smo na plažu i Zrinka se skinula u kupaće. Kada sam to vidio brzo sam legao na trbuh jer mi je k… poletio u zrak . Čini mi se da je Zrinka nešto posumnjala ali na to se nisam obazirao, samo sam gledao kako ću prikriti k….

Mama i Zrinka su otišle u more a ja sam i dalje bio tvrd kao stijena. Kada su izašle iz mora rekao sam mami da idem do apartmana nešto pojest i odmoriti jer me put umorio, a naravno htio sam se ic izdržati. Zrinka je rekla da ide i ona malo odmoriti, mama je samo slegnula ramenima i rekla da ona ostaje da se malo sunča. Kada smo došli u apartman Zrinka je uzela ručnik i krenula se tuširati. Htio sam je špijunirati ali se nisam usudio da mama nebi došla. Kada se istusirala sam poletio u kupaonu da se izdr..m, ali sam se sjetio da bi bilo puno bolje da uzmem Zrinkin kupaći sa balkona jer se susio i da se malo zabavim. Izletio sam iz kupaone i poletio do balkona ali nešto mi je odvukli pozornost. Zrinka je imala otvorena vrata od sobe i potpuno g..a prekrivena plahtom je sp..ala raširenih nogu. Stao sam poted vrata u ukipio se. Krenuo sam dr..t kao neki luđak kad odjednom Zrinka digne pogled i gleda me u čudu.

Samo sam rekao “mogu objasniti” makar nisam znao šta bi reko. Zrinka je rekla “dođi ovdje”. I tako gol sjedim na krevetu pored nje i ne vjerujem što se događa. Gledala me i polako me polegnula na leđa i rekla “opusti se”. Spustila se i kren..a mi p.. k…. Kako je samo majstorski to odrađivala. Prebacila je nogu preko mene i zajah.la me. Otišla se otuširati a ja šokiran legao u sobu i nisam zano jeli se to stvarno dogodilo. Naravno od onda me gleda sa žarom u očima i kada prođe ponekada mi šapne da ćemo sve ponoviti.