Drugarova majka je dosla sa forom da mora do trgovine i kada smo ostali sami…

      Comments Off on Drugarova majka je dosla sa forom da mora do trgovine i kada smo ostali sami…

Drugarova majka je dosla sa forom da mora do trgovine i kada smo ostali sami… Bio je to ponedjeljak popodne, ja i moj prijatelj Mateo iz razreda vraćali smo se iz škole. Obojica smo živjeli jako blizu i pješice smo mogli doći za nekih pet minuta. Na putu do kuće, pitao me želim li svratiti do njega da mu pomognem oko nekih zadataka iz matematike jer je ubrzo kontrolni a on ne zna baš previše. Rekao sam da mogu pa smo se uputili kod njega.

Kad smo došli, njegova mama (zvala se Ana) nam je otvorila vrata i ugodno se iznenadila što sam i ja svratio. Bila je tako zgo.na, imala je odlične si.e i još bolju g..u , a noge koje su se isticale ispod njene kratke su.njice bile su takve da bolje još nisam vidio. Imala je nekih četrdesetak godina. Mateo je rekao da sam došao mu pomoći oko nekih zadataka zbog kontrolnog iz matematike. “Ma sve u redu momci, samo vi uđite i ugodno se smijestite. ” “UGODNO”, rekao sam u sebi.. . to je rekla tako ugodnim glasom da mi se odmah dig.o, ali sam pojurio u sobu da mi ga ona ne vidi. Napokon sam se smirio, izvadili smo knjige i krenuli sa radom. Prilično dobro sam mu sve u kratkom vremenu objasnio, a onda se odjednom čuo onaj ugodni glas (sada malo jačim tonom) i pitao nas hoćemo li što pojesti ili popiti. Oboje smo se složili da bismo mogli nešto prigristi pa nam je njegova mama donijela kolače koje je ispekla netom prije našeg dolaska. Pojeli smo kolače i odlučili da je dosta za danas.

Mateo me pitao da ostanem kod njega da odigramo po koju utakmicu na njegovom playstationu, što ja, naravno, nisam odbio. Nakon nekoliko minuta njegova mama je došla do nas i rekla Mateu da ode u trgovinu kupiti sve potrebne namirnice za tortu koju treba napraviti prijateljici za rođendan. Mateo je isprve odbio, ali nakon njenog vriska se odmah pokupio i krenuo. Meni je rekao da ostanem u kući i nastavim igrati playstation te da nema potrebe da oboje idemo. Tako je i bilo, on ode a ja ostao u kući s njegovom majkom. Dođe ona do mene i kaže da ostavim to sranje od tehnike i pozabavim se bitnijim stvarima. Pitao sam je što je to bitno toliko, a ona mi reče, “Pa moraš me ispipati dok smo sami, znaš ljubavi, moj muž je na poslu, a Mateo u trgovini, a ja ga nisam dugo osjetila u mojoj p..ci jer moj muž nije zainteresiran više za mene. ” Pomislio sam koja je to budala. Ne da bi trebao biti zainteresiran u ovakvog komada, nego bi je trebao je…i po cijele dane. Dok sam ja tako razmišljao, ona je sjelado mene i stavila svoju ruku na moj k…. Bio sam presretan što ću da jebem u pi.du ovakvu koku. Uva.io sam joj ga, a ona je već počela ste.jati i vikati da ga zželi još dublje. Ubrzo je došao i Mateo iz trgovine, a ja sam sjedio na kauču i glumio da sam cijelo vrijeme igrao igrice (zapravo i jesam, samo s njegovom mamom).