Htela je da proba kako kamen izgleda…

      Comments Off on Htela je da proba kako kamen izgleda…

Htela je da proba kako kamen izgleda… Devojka je otisla na sluzbeni put, cetvrtak i petak. Sustinski, nisam od tipova koji iskoristi svaku priliku da prevari zenu, moze se reci da to skoro nikad ne radim. Radije izaberem izlazak sa drugovima i alkoholizam kao da smo i dalje decaci. Tako je bilo i tog petka, izasao sam, napio se, nikakve devojke nismo uhvatili, i dosao kuci. Paralelno sam upalio re.tube, ero..ke price i facebook reda radi da pogledam ko je online u gluvo dubo.

Vec sam odustao od Fejsbuka i bio spreman da zavrsim vece, kada sam video online devojku sa kojom imam konstantno gas vec godinama ali nikad zapravo nije bilo nista konkretno.

Od prve poruke je krenulo bezobrazno dopisivanje a posle 5 minuta sam joj poslao adresu i rekla je da stize za 15 min. U tih 15 minuta sam se istusirao, obri.o d..e, oprao zube, sredio nered u dnevnoj sobi i pomerio stvari id devojke da budu nevidljive. Usput sam popio i cijalis.Kako je usla u stan, ku.ac mi se skamenio. Nasmejala se i rekla “ko me to ceka spreman”.

Je.. sam je kao pravu kucku koja dolazi na fejsbuk poruku u 4 ujutru, jebo sam je u usta i od pozadi. Pocepao sam joj ga..ce i bio grub i bezob..zan. Dok sam je jeb.. od po.adi govorio sam joj da se znalo vec godinama sta je ceka. Isvrsavao sam se po g..i i i po ledjima.

Istusirali smo se zajedno i na njenu inicijativu je klekla i pop..ila mi jos jednom. Sv..o sam joj po faci i oprao je tusem. Zvao sam joj taksi i dao 2.000 dinara kao pravoj k..vi koja dolazi na fb poruku u 4 ujutru. To je bilo pre godinu dana. Od tada sam iz..kao na to secanje mnogo puta. Jedva cekam da ponovim.